Cleveland, TEK MAÇ'ta seriye tutunmak zorunda!

Güncelleme Tarihi:

Cleveland, TEK MAÇta seriye tutunmak zorunda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2018 11:10

Bundan önceki 7 NBA finalinde de sahada olan LeBron James, Cleveland'ın 3-2 geride olduğu seriye tutunmak için kazanmak zorunda. TEK MAÇ şansı ve CANLI YAYIN farkı Nesine.com'da!

Haberin Devamı

Beşinci maç sonunda Tyronn Lue; "Semi Ojeleye oynamadığı için Kyle Korver'ın süresini kısıtladım" açıklamasını yapıp akıl tutulmasına uğramamızı sağlamıştı.

Kritik TEK MAÇ öncesi öne çıkan 3 madde

- Quicken Loans Arena'daki ilk maçta 4/4 - 3 sayı isabetiyle oynayan Korver, sonraki 2 maçı 4/10 ile geçti. 96-83 kaybedilen beşinci maçta LeBron James, Kevin Love, JR Smith ve Jordan Clarkson dörtlüsü 5/24 - 3 sayı isabeti bulabildi. Cleveland seride kalmak istiyorsa, daha iyi dış şut yüzdesi yakalamak zorunda!

- LeBron James'in beşinci maçın sonlarında, oyuna girmek için kenarda beklerken çok yorgun olduğu ve bir solukta bir şişe suyu içtiği görüldü. Son maçta 26 sayı atan LeBron'a skor konusunda katkı gelmedi. Çift haneye ulaşan tek isim Kevin Love (14 sayı) oldu. Skor dağılımı eşit olmazsa, "Kral" James bu sefer tek başına yükü sırtlayamayabilir.

Haberin Devamı

- Bir rookieden fazlası, Jayson Tatum müthiş bir beşinci maç çıkardı. 24 sayısının yanına 7 ribaunt, 4 asist, 4 top çalma ve 2 blok ekledi. Oyunun hem hücum kısmında, hem de savunma tarafında takıma liderlik etti. Benzer bir performansı Quicken Loans Arena'da da gösterebilirse, LeBron James'in müthiş "NBA finaline kalma serisi" sona erebilir.

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Kritik 6. maç hem MBS1, hem de CANLI yayında! Fırsatı kaçırmayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!