Cenk Ergün kimdir, kaç yaşında? Galatasaray'ın yeni futbol direktörü Cenk Ergün hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Cenk Ergün kimdir, kaç yaşında Galatasarayın yeni futbol direktörü Cenk Ergün hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2022 01:44

Cenk Ergün'ün hayatı Galatasaray'dan gelen son dakika açıklamanın ardından gündeme geldi. Galatasaray Spor Kulübü futbol direktörlüğü görevine Cenk Ergün'ün getirildiğini duyurdu. İtalyan sportif direktör Pasquale Sensibile'dan boşalan göreve gelen Ergün, TFF'de reklam ve sponsorluk pazarlaması, 2003-2006 yılları arasında da Trabzonspor'da Genel Müdür Yardımcılığı gibi görevlerde bulundu. Peki, Cenk Ergün kimdir, kaç yaşında? İşte, Galatasaray'ın yeni futbol direktörü Cenk Ergün'ün hayatı hakkında merak edilenler.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın yeni futbol direktörü Cenk Ergün kimdir? sorusu sporseverler tarafından merak konusu oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü Futbol Direktörlüğü görevine Cenk Ergün getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı. Sarı kırmızılı takıma katılan Ergün, Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde lisans eğitimi aldı. 2006 yılında Galatasaray'da Projeler Sorumlusu olarak görev alan Ergün Milli Takım'da da bir dönem özel maç organizasyonları yaptı.

Cenk Ergün Kimdir?

Cenk Ergün 1974 yılında Bursa’da dünyaya geldi. İlkokulu eğitimini Bursa’da tamamlayan Ergün, 1993 yılında Galatasaray Lisesi matematik bölümünü bitirdi. Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nda lisans eğitimi aldıktan sonra Ekonomi Bölümü’nde ise yükseköğretimini tamamladı.

Haberin Devamı

Kamera Spor Reklamcılık A.Ş.’de Türkiye Futbol Federasyonu için reklam ve sponsorluk pazarlaması ve A Milli Futbol Takımı özel maç organizasyonları yaptı. 2003-2006 yıları arasında da Trabzonspor'fa Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu.

Ergün Galatasaray Sportif A.Ş.’de Özel Projeler Sorumlusu olarak 2006'da göreve başladı. 2008 - 2015 yılları arasında da A Takım İdari Menajerliği sonrası 2018 yılına kadar Galatasaray Sportif A.Ş. Futbol Direktörlüğü yaptı. Sarı Kırmızılıların yeni futbol direktörü Fransızca, İngilizce, İtalyanca ve İspanyolca dillerini biliyor.

BAKMADAN GEÇME!