Cem Bölükbaşı bu hafta yarışacak mı? Cem Bölükbaşı'nın yarışı saat kaçta, hangi kanalda?... İşte F2 yarış programı...

Güncelleme Tarihi:

Cem Bölükbaşı bu hafta yarışacak mı Cem Bölükbaşının yarışı saat kaçta, hangi kanalda... İşte F2 yarış programı...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2022 11:50

Türkiye'nin ilk Formula 2 (F2) yarış pilotu Cem Bölükbaşı, 2022 FIA Formula 2 Dünya Şampiyonası'nın altıncı ayağında hafta sonu Azerbaycan'daki cadde pisti yarışlarına çıkacak. Cem Bölükbaşı bugün Formula 2 Dünya Şampiyonası 6. yarışında Azerbaycan pistinde sahneye çıkacak... Mücadele öncesinde Bölükbaşı yarış programını sosyal medya hesabından paylaştı. Yarış severler Cem Bölükbaşı'nın bu haftaki yarışlarda nasıl bir performans sergileyeceğini merakla bekliyorlar. Bilindiği üzere ilk Türk F2 yarış pilotu olarak yarışmaya başlayan Cem Bölükbaşı'nın bu başarısı büyük bir heyecan yaratmıştı. Şimdi gözler genç pilotun bu haftaki yarışında olacak. Peki Cem Bölükbaşı'nın yarışı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

Formula 2 Dünya Şampiyonası'nda bu hafta Azerbaycan, Cidde Grand Prix'i sahne alacak. Mücadele öncesinde gördüğü ilgiden dolayı çok heyecanlandığını söyeyen Cem Bölükbaşı, ayrıca yarışacağı pistin en merak ettiği pistlerden biri olduğunu da belirtti. Şimdi gözler yarışlarda olacak. Peki Cem Bölükbaşı'nın yarış programı nasıl? İşte yarış saatleri ve canlı yayın bilgisi

Formula 2 takımlarından Charouz Racing System'de yarışan Cem Bölükbaşı, "Sezonu ilk 10'da bitirmeyi çok isterim. Formula 2'yi ilk sezonumda ilk 10'da bitirmek mucizevi bir şey olur. Baktığınız zaman Mick Schumaer, o zamanki favori takımla 12'nci sırada bitirmişti ilk sezonunu. Çok büyük bir başarıydı. İlk 10'da bitirebilirsem mucizevi olur. Ama tabii 12'nci, 13'üncü sırada da bitirirsem memnun olurum" dedi. 

Haberin Devamı

Formula 2 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 5'inci ayağı Monaco Grand Prix'sini 11'inci sırada bitirerek çok önemli bir başarıya imza atan Cem Bölükbaşı, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu.

Sezon öncesi hayal ettikleriyle, şu anda yaşadıkları arasındaki farkın sorulması üzerine Cem, "Seviyenin çok yüksek olduğunu tahmin edebiliyorduk, atmosferin inanılmaz olacağını tahmin edebiliyorduk. Ne kadar çılgın bir şey olacağını, Monaco gibi bir pistin ne kadar inanılmaz olacağını tahmin ediyorduk. Ama bu kadar iyi, bu kadar güzel olacağını tabii ki tahmin edememişiz. Beklentimizin her konuda çok üzerindeydi her şey" ifadelerini kullandı.

Cem Bölükbaşı'nın yarışı saat kaçta, hangi kanalda?

Başkent Bakü'de bugün antrenman turlarının ardından sıralama yarışlarına katılacak milli otomobil sporcusu Cem Bölükbaşı, saat 12.30'da sprint yarışında start alacak. Sezonun altıncı ana yarışına ise 12 Haziran Pazar günü TSİ 10.05'te başlayacak. Tüm yarışlar S Sport kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Cem Bölükbaşı bu hafta yarışacak mı Cem Bölükbaşının yarışı saat kaçta, hangi kanalda... İşte F2 yarış programı...

Cem Bölükbaşı sosyal medya hesabından yarış programını paylaştı;

SALAM BAKU

Haberin Devamı

Friday: 11.35 - Practice - S Sport +Friday: 15.30 - Qualifying - S Sport +
Saturday: 12.30 - Sprint Race - S Sport 2 / S Sport +
Sunday: 10.05 - Feature Race - S Sport 2 / S Sport +

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!