Celtic üst üste 10. şampiyonluk için sezonu açıyor! Hamilton'a karşı kazanırlarsa iddaa'da...

Güncelleme Tarihi:

Celtic üst üste 10. şampiyonluk için sezonu açıyor Hamiltona karşı kazanırlarsa iddaada...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2020 08:51

Son 9 sezonda zirveyi kimseye bırakmayan ve yeni sezonda rekor kırıp 10. şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Celtic, evinde Hamilton'ı ağırlarken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, haftalık net CANLI İDDAA kaybınıza %10'a varan iade Misli.com'da!

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

CELTIC

- Koronavirüs nedeniyle geçtiğimiz sezon İskoçya'da ligler maçlar oynanmadan tescil edilmiş ve Celtic, üst üste 9. şampiyonluğuna ulaşmıştı. Yeni sezonda hedef bu sayıyı 10'a çıkartıp rekor kırmak!

- Kalede bir değişiklik yaşandı, eldivenlerin emanet edildiği Fraser Forster bir kez daha Southampton'dan kiralanamadı ve kadroya geçtiğimiz günlerde AEK'dan Vasilis Barkas takviyesi geldi.

- Fransız stoper Christopher Jullien ve Avrupa'nın devlerinin radarında olan Kristoffer Ajer dışında savunmanın ortasında fazla alternatifi olmayan Celtic, Norveçli kanat oyuncusu Mohamed Elyounoussi'yi bir sezon daha kiraladı ve Leeds, Crystal Palace gibi takımların kıskacındaki Odsonne Edouard'ı "şimdilik" kadroda tuttu.

- Sezonun açılış maçında takımda önemli bir eksik yok. Hazırlık maçında hafif bir sakatlık yaşayan sol bek Greg Taylor'ın maç saatine kadar hazır olması bekleniyor.

HAMILTON

Haberin Devamı

- Hamilton, Premiership'e çıktığı 2014-15 sezonundan sonra, her sezon başında kadrosuna bakıp "Bu sene kesin düşecekler" dediğimiz bir ekip. Koronavirüs salgını olmasaydı, Hearts'ın gerisinde kalıp Championship'e yolcu edilmiş olabilirlerdi.

- Geçen sezonun son bölümünde takımı birçok kez ipten alan Luke Southwood yeniden kiralanamadı ve kaleci konusunda ciddi soru işaretleriyle yeni sezona başlıyorlar.

- Sağ bek Aaron McGowan'ı Kilmarnock'a, omurga Alex Gogic'i Hibernian'a kaptırdılar. Blair Alston, George Oakley ve Mickel Miller gibi hücum rotasyonunda yer alan önemli parçalar da yuvadan uçtu.

- Ama TD Brian Rice bu tarz olumsuz havaya oldukça alışık. Şapkadan geçen sezon Jamie Hamilton (18) ve  Lewis Smith (20) çıkartmıştı, bu sezon da Reegan Mimnaugh (19) ve Callum Smith (21) çıkabilir...



CANLI BAHİS'TE ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- İki takım arasında oynanan son 12 maçı da Celtic kazandı!

- Aralarındaki son 5 maçın 4'ü "2.5 ÜST" bitti.

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

MBS2 fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu İskoçya Premiership mücadelesini kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Celtic Kazanır" oldu!

Haberin Devamı

%52'lik kesim son 9 sezonda zirvede yer alan ev sahibinin yeni sezona da galibiyetle başlangıç yapmasını bekliyor...

%12'lik kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına koymuş ve karşılaşmada en az 3 gol çıkacağını düşünüyor.

Haftalık net Canlı iddaa kaybına %10'a varan iade Misli.com'da, hemen katıl!

Celtic üst üste 10. şampiyonluk için sezonu açıyor Hamiltona karşı kazanırlarsa iddaada...

Celtic, hazırlık maçında PSG'den 4 gol yemişti! İzleyelim...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!