Caster Semenya, Ronaldo'nun 'Corona' rekorunu darmadağın etti!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2020 13:59

Corona virüsü salgını sebebiyle evinde kalan insanlara 'ab crunch'ta meydan okuyan Cristiano Ronaldo'yu tartışmalı atlet Caster Semenya farklı şekilde geride bıraktı.

Haberin Devamı

Poırtekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Corona virüsü salgını sebebiyle evlerinde kalan insanların spor yapmaları için bir video çekmiş ve karın kaslarını geliştirmek için yapılan 'ab crunch' hareketinde bütün dünyaya meydan okumuştu.

Ronaldo, meydan okuma videosunda 45 saniyede 142 'ab crunch' yapmıştı. Instagram'ın en çok takipçili kullanıcısı olan Ronaldo'yu ise sürpriz bir isim geride bıraktı. Hem de 34 farkla.

2012 ve 2016'da kadınlar 800 metrede olimpiyat altın madalyası kazanan Güney Afrikalı atlet Caster Semenya, Ronaldo'nun meydan okumasında 45 saniyede 176 'ab crunch' yaparak Portekizli yıldıza fark attı.

Rekorunu Instagram'dan Ronaldo'yu da ekleyerek paylaşan Semenya; "Cristiano'ya bu daveti için teşekkür ederim. O bir canavar ve elinden gelenin en iyisini yaptı. Ben de 45 saniyede 176 yaptım. Pazar günü için çok kötü değil." sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

Hormon dengeleyici ilaçlar kullanan 29 yaşındaki Caster Semenya'nın olimpiyat ve dünya şampiyonası dahil 200 metre üstündeki yarışmalara katılması yasaklandı. Karara itiraz eden Semenya, 2021 yılına ertelenen 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda 200 metrede yarışmak için hazırlık yapıyor.

Caster Semenya, Ronaldonun Corona rekorunu darmadağın etti


İlk 100 TL'lik iddaa oyununa 10 TL hediye Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!