Carmelo, Houston’a gitmeden kaprise başladı

Güncelleme Tarihi:

Carmelo, Houston’a gitmeden kaprise başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2018 10:30

Carmelo Anthony daha Houston Rockets’a imzayı atmadı bile. Ama NBA’in belki de kaprisli ismi şimdiden bir sonraki takımındaki rolü konusunda itiraza başladı.

Haberin Devamı

Carmelo Anthony hala resmi olarak Atlanta Hawks‘ın oyuncusu ama her geçen gün Houston Rockets forması giymeye yaklaştığını herkes biliyor.

NBA’deki her takım gibi Melo gibi bir yeteneği ister istemesine ama oyuncunun da eski günlerindeki gibi olmadığı 2017/18 sezonundaki performansından belliydi.

En önemli kategorilerde kariyerinin en düşük yüzdelerini yapan Anthony kabus gibi bir sezon geçirdikten sonra korkunç bir playoff perfromansıyla yıla noktayı koydu.

Ama The Athletic‘e konuşan skorer oyuncu daha küçük bir rol oynamaya ve bench’ten gelmeye bu kötü sezona karşın niyetinin olmadığını şöyle anlattı:

“Ben bu basketbol denen oyunu oynamayı biliyorum. Uzun zamandır da oynuyorum. Bir rolü almaya hazır hissedersem o rolü alırım. O rolü alıp almamak için doğru zamanda olup olmadığımı sadece ben bilebilirim. Yeteneklerimi ve yapabileceklerimi iyi bildiğim bir ortamda bunu yapacak halim yok.”t

Haberin Devamı

Rockets‘ın Melo gibi bir oyuncu bench’ten gelmesi halinde skor ve şut gücüyle işine yarayabilir. Ama Anthony’nin gözü hava atışına çıkacak ekipte olmaya bakıyor. (Eurohoops)

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!