Can Topsakal'dan Lucescu açıklaması: Olumlu...

Güncelleme Tarihi:

Can Topsakaldan Lucescu açıklaması: Olumlu...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2017 13:59

'Lucescu ismi doğru. Üst akıl olarak istiyoruz. Ön görüşme yapmak için gidiyorum. Anlaşırsak başkanımız da görüşecek. Ben ilk görüşmeyi yapmaya gidiyorum' diye konuşan Galatasaraylı yönetici Can Topsakal görüşmeyi tamamladı. Topsakal görüşmelerin olumlu geçtiğini söyledi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da yöneticilik yapan Can Topsakal 'Üst akıl' olarak Lucescu ile görüşeceğini söylemişti. Görüşmeleri tamamlayan Sarı-Kırmızılı yönetici Rumen hocandan olumlu cevap aldı.

Rumen teknik adamla dün Bükreş'te özel bir görüşme yapan Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Can Topsakal, Lucescu'nun tekliflerine sıcak baktığını söyledi.

Yaptıkları görüşmede planlarını deneyimli teknik adama aktardığını dile getiren Topsakal, "Lucescu, teklifimize olumlu yaklaştı. Takımla ilgili detaylı bilgi talep etti ve 3-4 gün süre istedi. Önümüzdeki hafta başında sonuç netleşmiş olur." diye konuştu.

 Lucescu'ya, teknik direktör Igor Tudor üzerinde genel koordinatörlük görevi önerdiklerini söyleyen Can Topsakal, Tudor'un bu çalışmalarla ilgili görüşü konusunda ise, "Tudor yönetimin bu fikrine olumlu bakmasa, zaten bu yeni organizasyon yapısı için görüşmeleri yapmazdık." yorumunda bulundu. 

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!