Bursaspor'un kupada konuğu Karşıyaka! Üçüncü tur mücadelesi...

Güncelleme Tarihi:

Bursasporun kupada konuğu Karşıyaka Üçüncü tur mücadelesi...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2020 13:12

Son yıllarda Ziraat Türkiye Kupası’na erken veda eden Bursaspor, 3’üncü Tur mücadelesinde sezona iyi başlayan Karşıyaka’yı ağırlayacak. Yeşil beyazlılar, tek maç eleme usulüne göre oynanacak maçı kazanarak yoluna devam etmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

TFF 1’inci Lig ekiplerinden Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Misli.com 3’üncü Lig 3’üncü Grup ekiplerinden Karşıyaka ile karşılaşacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yarın oynanacak olan karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Gaziantep bölgesi hakemlerinden Ali Yılmaz’ın düdük çalacağı maçta, Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise Necmi Demir ve Mehmet Kirişçioğlu  yapacak.

SON YILLARDA BAŞARISIZ

Ligde yoluna devam eden Bursaspor, kupada bu sezon ilk maçına çıkacak. Son yıllarda kupada dilediği başarıya ulaşamayan Bursa temsilcisi, geçtiğimiz sezon kupaya 5. Tur mücadelesinde veda etti. Önceki sezon da 4. Tur mücadelesinde havlu atan Bursa ekibi, kupadaki son başarısını 2015 yılında gerçekleştirdi. Yeşil beyazlılar, Galatasaray karşısında çıktığı finali 3-2 kaybederken, sonrasında başarı sağlayamadı.

Haberin Devamı

LİGDE MORAL BULDU

Bu sezon ligde istikrarsız bir görüntü çizen Bursaspor, iki haftalık galibiyet hasretine geçtiğimiz hafta sonu son verdi.  Bursa temsilcisi, sahasında konuk ettiği Beypiliç Boluspor’u 4-2’lik skorla geçti. Bu sezon sahasında 4 maça çıkan Bursa ekibi, ilk iki maçını kaybederken; sonraki iki maçını da kazanmasını bildi. TFF 1’inci Lig’de 8 maçı geride bırakan Bursaspor, 10 puanla 11’inci basamakta yer alıyor.

KARŞIYAKA FORMDA BAŞLADI

İzmir temsilcisi Karşıyaka, kupaya 2. Tur’dan katıldı. İzmir’de konuk ettiği Bergama Belediyespor’u 3-0’luk skor ile geçen Karşıyaka, adını bir üst tura yazdırdı. Bu sezon lige de iyi bir başlangıç yapan İzmir ekibi, geride kalan 7 maçında yenilgi yüzü görmedi. Karşıyaka, çıktığı mücadelelerin 5’ini kazanırken, diğer iki maçtan ise beraberlikle ayrıldı. Deplasmanda da çıktığı 4 maçta 10 puan toplayan Karşıyaka, dış saha maçlarında da etkili bir görüntü çizdi.

 

"Sanal Oyunlar" sadece Misli.com'da! Hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!