Bundesliga’da kim düşecek, kim kalacak?

Güncelleme Tarihi:

Bundesliga’da kim düşecek, kim kalacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 14:33

Sezonunun bitmesine dört maç kala gözler hem ligin zirvesine gidiyor hem de en altına. Bu hafta oynanacak maçlara göre Bayern şampiyonluğunu ilan edebilir. Darmstadt ise puan kaybetmesi durumunda lige ilk veda eden takım olacak.

Haberin Devamı

BUNDESLIGA’da sezonun 31’inci haftası, bugün oynanacak Leverkusen-Schalke maçıyla start alacak. Ligde aldıkları kötü sonuçlarla hayal kırkılığı yaratan iki takımın maçı, Leverkusen kentinde saat 20.30’da başlayacak. 

Cumartesi günü ise altı karşılaşma var. Gözler, Wolfsburg ve Leipzig kentlerinde olacak. Wolfsburg ile Bayern Münih, RB Leipzig’le de İngolstadt maçlarında alınacak sonuçlar, “Şampiyon kim olacak” sorusunun da cevabını verecek. Bayern Münih’in kazanması ve RB Leipzig’in puan kaybetmesi durununda, Bayern şampiyonluğunu ilan edecek. Her iki takımın bu hafta kazanması veya her iki takımın da puan kaybetmesi durumunda ise şampiyonun kim olacağı sorusu haftaya kalacak. Hafta sonu oynanacak maçların sonucuna göre lige ilk veda edecek takım da belli olacak. Darmstadt, puan kaybetmesi durumunda ligden düşen ilk takım olacak. Pazar günü Augsburg kazandığı taktirde, Darmstadt Freiburg’u yense bile ligden yine de düşecek.

Haberin Devamı

BUNDESLIGA’DA BU HAFTA:

CUMA
Leverkusen – Schalke (20.30)

CUMARTESİ
Dortmund – Köln (15.30)
Mainz – Mönchengladbach (15.30)
Werder Bremen – Hertha (15.30)
Darmstadt – Freiburg (15.30)
RB Leipzig – İngolstadt (15.30)
Wolfsburg – B. Münih (18.30)

PAZAR
Augsburg – Hamburg (15.30)
Hoffenheim – Frankfurt (15.30)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!