Bundesliga'da dev kapışma, Bayern-Dortmund CANLI YAYINDA! Öne çıkan iddaa tercihi...

Güncelleme Tarihi:

Bundesligada dev kapışma, Bayern-Dortmund CANLI YAYINDA Öne çıkan iddaa tercihi...
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2021 04:35

Bundesliga'nın zirvesinde dev kapışma, Allianz Arena'da Bayern ile Dortmund kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Almanya Bundesliga keyfi sezon boyunca CANLI YAYINLARLA Misli.com'da!

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

BAYERN MÜNİH

- Bielefeld beraberliği ve Frankfurt yenilgisi, Bayern'i sorgulamamıza vesile olmuştu ancak; önce Lazio'yu ardından da Köln'ü sahadan sildiler. 

- Douglas Costa, Tanguy Nianzou ve Corentin Tolisso sakat. Yedek kaleci Alexander Nübel'in durumu maç saati netleşecek.

- Koronavirüs süreci atlatan Benjamin Pavard hazır değil. TD Hansi Flick, Pavard'ın sahalara dönüşü için belli bir takvimleri olduğunu ve hemen sahaya sürerek sakatlanma riskini almak istemediklerini açıkladı.

- Flick'in "Gnabry, Müller, Coman" üçlüsü önünde Lewandowski ile maça başlaması bekleniyor. Köln karşısında Lewandowski'nin arkasında başlayan üçlü tamamen farklıydı.

BORUSSIA DORTMUND

- Dortmund da bir ara yalpaladı ama son 4 resmi maçtan galibiyetle ayrılıp "Der Klassiker" öncesi formda bir görüntü çizdi.

Haberin Devamı

- Önce İspanya'da Sevilla'yı yendiler, ardından gol yemeden kazanılan Schalke ve Bielefeld maçları geldi. Son olarak da Almanya Kupası'nın çeyrek finalinde M'Gladbach engelini aştılar.

- Manuel Akanji, Raphael Guerreiro, Giovanni Reyna, Jadon Sancho, Marcel Schmelzer ve Axel Witsel zorlu maçta forma giyemeyecek.

- M'Gladbach maçının hemen başında kenara gelen sol bek Guerreiro ve ikinci yarıda oyundan çıkmak zorunda kalan kanat oyuncusu Sancho'nun eksiklikleri hissedilecektir.

- Sol bekte Nico Schulz başlayacak, gözler son 6 lig maçında 8 gole katkı (5 gol - 3 asist) yapan Erling Haaland'ın üzerinde olacak.



CANLI BAHİS'TE ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Bayern'in ligdeki son 5 maçının 4'ü "karşılıklı goller" ile "2.5 ÜST" bitti.

- Dortmund'un ligdeki son 7 maçı "2.5 ÜST" bitti, 5'inde "karşılıklı gol" de izledik.

- İki takım arasında oynanan son 4 resmi maçın tamamını Bayern kazandı!

TEK MAÇ'TA MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu Bundesliga karşılaşmasını kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Bayern kazanır" oldu!

%51'lik kesim ligin zirvesinde yer alan kupa avcısı Bavyera ekibinin Dortmund karşısında sahadan 3 puanla ayrılan taraf olacağını düşünüyor...

Haberin Devamı

%9'luk kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına koymuş ve mücadelede en az 3 gol çıkmasını bekliyor.

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Robert Lewandowski'nin Dortmund'a attığı birbirinden güzel goller! İzleyelim...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!