Bülent Korkmaz takımını uçuşa geçirdi! Kariyerinde bir ilk...

Güncelleme Tarihi:

Bülent Korkmaz takımını uçuşa geçirdi Kariyerinde bir ilk...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2021 07:00

Çağdaş Atan sonrası göreve Bülent Korkmaz'ı getiren Aytemiz Alanyaspor, 4 maçta namağlup unvanını sürdürürken 10 puan toplayarak büyük başarıya imza attı.

Haberin Devamı

Spor Arena Detay - Süper Lig'in ilk üç haftasında 1 galibiyet ve 2 yenilginin ardından Çağdaş Atan ile yollarını ayıran Aytemiz Alanyaspor, göreve Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ı getirmişti.

Bülent Korkmaz yönetimindeki ilk maçında Giresunspor'u evinde 1-0 mağlup eden turuncu yeşili takım, ligin 5. haftasında ise deplasmanda Galatasaray'ı 1-0'la yenerek büyük sürprize imza attı.

Süper Lig'in 6. haftasında evinde Kasımpaşa'yı 2-0 ile geçen Alanyaspor, 7. haftanın kapanış maçında ise zirve mücadelesi veren Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

İLK GOLÜ TRABZON'DAN YEDİ

Bülent Korkmaz yönetiminde 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Alanyaspor bu maçlarda 5 gol attı.  Aytemiz Alanyaspor, attığı 5 gole karşılık kalesinde yalnızca 1 gol gördü.

Bülent Korkmaz takımını uçuşa geçirdi Kariyerinde bir ilk...

Haberin Devamı

Korkmaz yönetiminde 10 puan toplayan Alanyaspor, toplamda 13 puanla 7. sıraya yerleşti.

KARİYERİNDE İLK

Öte yandan Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Süper Lig kariyerinde ilk kez bir takımın başındaki görevine dört maçlık yenilmezlik serisiyle başladı.

BİZİM İÇİN BİR PUAN DEĞERLİ

Bülent Korkmaz, Trabzonspor maçının ardından değerli bir puan aldıklarını belirterek, "Öncelikle takımımı kutluyorum. Şampiyonluğun en büyük adayı Trabzonspor'a kendi evinde yenilmeden maçı berabere bitirdik. Çok özel, bireysel yetenekleri yüksek çok oyuncuları var. Bu oyuncularla maçın skorunu değiştirebilen bir takım. Biz de kendimize göre bazı tedbirler aldık. İlk yarı ile ikinci yarının 11-12 dakikalık bölümü Trabzonspor'un kontrolünde geçti. 11’e 10'da daha etkin olmamız gerekirdi ama maalesef olmadı. Kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Berabere bitti. Bizim için değerli bir puan" ifadelerini kullandı.

5-0'LIK YENİLGİ SONRASI AYRILIK

Süper Lig'in 1. haftasında Medipol Başakşehir'i deplasmanda 1-0 mağlup eden Çağdaş Atan yönetimindeki Aytemiz Alanyaspor, daha sonra çıktığı 2 maçta mağlup olmuştu.

2. haftada evinde Altay'a 4-1, 3. haftada ise Atakaş Hatayspor'a 5-0 mağlup olan Akdeniz ekibi, bu sonuçların ardından Çağdaş Atan ile yollarını ayırmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!