Brezilya-Türkiye voleybol maçı saat kaçta ve hangi kanalda? A Milli Takım voleybol maçı şifreli mi? Filenin Sultaları'nın maçı için nefesler tutuldu

Güncelleme Tarihi:

Brezilya-Türkiye voleybol maçı saat kaçta ve hangi kanalda A Milli Takım voleybol maçı şifreli mi Filenin Sultalarının maçı için nefesler tutuldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2022 18:31

Brezilya-Türkiye voleybol maçı, FIVB Milletler Ligi 2. hafta ilk karşılaşmada heyecan dolu anlara sahne olacak. Ligde ilk hafta maçlarının ardından sıralamada 4. olan milliler, ev sahibi Brezilya karşısında salondan galip olarak ayrılmak istiyor. İlk hafta maçlarında yalnızca Çin'e karşı kaybeden Filenin Sultanları, Brezilya karşısında galibiyet için mücadele edecek. Gözler şimdi heyecan dolu karşılaşmada. Peki, Brezilya-Türkiye voleybol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, Brezilya-Türkiye voleybol maçı ile ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Milli takım Milletler Ligi'nin 2. haftasının ilk maçında 16 Haziran Perşembe günü ev sahibi Brezilya ile karşılaşacak. Ligde ilk hafta maçlarının ardından sıralamada 4. olan milliler, 2. hafta karşılaşmalarından da avantajlı sonuçlar elde etmek istiyor. İşte, maçla ilgili ayrıntılar.

MİLLİ VOLEYBOL MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Filenin Sultanları'nın sıradaki rakibi Brezilya oldu. Türkiye'nin Brezilya ile karşılaşacağı mücadele 15 Haziran'ı 16 Haziran'a bağlayan gece saat 03.00'te başlayacak.

Nilson Nelson Gymnasium Salonu'nda TSİ 03.00'te başlayacak maç, TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak.

MİLLİ TAKIM MAÇ PROGRAMI

Milli takımımızın müsabaka programı ise şöyle;

16 Haziran - Brezilya-Türkiye

18 Haziran - Sırbistan-Türkiye

19 Haziran - Almanya-Türkiye

Haberin Devamı

20 Haziran - Güney Kore-Türkiye

 

BAKMADAN GEÇME!