Brezilya Serie A'dan iddaa bankosu burada! 'İY1 - 1,60'

Güncelleme Tarihi:

Brezilya Serie Adan iddaa bankosu burada İY1 - 1,60
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2018 11:47

Avrupa'da büyük ligler 'milli' araya girdi ama Brezilya'da heyecan devam ediyor. Nesine.com'un 'bilgi bankası' Mertcan Bulca, sizler için Serie A maçlarını değerlendirdi, aradan bankoyu verdi!

Haberin Devamı

Vasco da Gama - Atletico PR

Serie A’da bitime 5 maç kaldı. Neredeyse her takımın hedefi var. Bunlardan biri de yeniden Serie B’ye düşmemek için çırpınan Vasco.

Rio ekibinde mali sorunlar, sezon boyunca özellikle savunma ağırlıklı yaşanan sakatlık krizi ve gol noktasında Maxi Lopez’e bağımlı yapı kırılamayınca net bir istikrar yakalanamadı. Sao Janurio’daki tüm biletler satıldı ama Maxi Lopez yok. Ayrıca Werley, Martin Silva ve Pikachu diğer eksikler.

Paranaense, Sudamericana yarı final rövanş maçı öncesi avantajlı ama orada şampiyon olamaması durumunda işini riske atmak istemediğinden, ilk 6 ile arasında da 1 puanlık fark kalmışken, motivasyon düşürmeyecektir.

Son 14 maçın 10’unu kazandılar fakat ligde dış saha galibiyeti olmayan tek takım olmaları ve burada Vasco’yu 18 maçta hiç yenememeleri düşündürücü. Bu sene tüm kulvarlarda 100 golü geçmelerine rağmen çift hanelere ulaşan tek isim Pablo.

'2-3 GOL' cazip.

Haberin Devamı

Brezilya Serie A maçları, sezon boyunca CANLI yayınlarla Nesine.com'da olacak, kaçırmayın!

Palmeiras - Fluminense

Haftalardır liderliği kimseye kaptıran Palmeiras; kupada şampiyon olamaması, Libertadores’e yarı finalde veda etmesinden sonra tamamen buraya odaklanışıyla tam 18 haftadır yenilmiyor.

Kalan 5 maçta sadece şampiyonluk değil toplam 13 puan alırlarsa, bir yarıdaki en fazla puana sahip olacaklar. Yine kaybetmezlerse arka arkaya 19 maçta mağlup olmamış ilk takım olacaklar. Moises, Hyoran ve Deyverson olmasa da Dudu, Mayke ve Barbosa döndüler.

İki kulvarı götürmekte zorlanan Fluminense, sistem değişikliği sonrasında çok iyi bir ivme yakalamıştı ama sürekli aynı oyunculardan oluşan kadrolarla oynamaları yeni sakatlıklar çıkardı, haliyle bir konsantrasyon dağınıklığıyla beraber son 3 maçta gol bile atamadan 1 puan aldılar. Ibanez ve Gum yok. 3’lü savunmadan 2 ismin olmaması büyük problem.

Palmeiras’tan hızlı bir başlangıç bekliyorum. Soyunma odasına üstünlükle giderler. 'İY1 - 1,60'

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!