Brezilya Dünya Kupası'nda adını çeyrek finale yazdırdı!

Güncelleme Tarihi:

Brezilya Dünya Kupasında adını çeyrek finale yazdırdı
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 02, 2018 08:17

Dünya Kupası son 16 turunda Brezilya ile Meksika karşı karşıya geldi. Sambacılar sahadan 2-0 üstün ayrılarak turnuvada çeyrek finale yükselen taraf oldu.Â

Haberin Devamı

Henüz maçın 2. dakikasında Meksika atağı geldi. Hirving Lozano harika bir şut çıkardı! Fakat Brezilya defansı topun daha ileri gitmesini engelledi. Bu atak sonrası hemen Brezilya'nın atağı geldi. Neymar ile gole yaklaşan Brezilya bu pozisyondan gol sesi çıkaramadı. 18. dakikada Meksikalı Hirving Lozano'nun şutu yine defansta kaldı. 30. dakikada Meksika, Carlos Vela ile gole çok yaklaştı; fakat top kaleyi bulmadı. Maçın ilk yarısı oyun olarak tempo yüksek olan bir mücadele oldu. 33. dakikada Philippe Coutinho'nun harika şutu defansa kaldı. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi. 

İkinci yarıda da yüksek tempo devam etti. Dakikalar 51'i gösterdiğinde Willian'nın sol kanattan yaptığı ortada topla buluşan Neymar topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 54. dakikada Meksikalı Miguel Layun çerceveyi bulan bir vuruş yaptı, fakat top gol çizgisini geçmedi. 56. dakikada Neymar'ın şutu kaleyi bulmadı. 70. dakikada Meksika'da Andres Guardado'nun harika şutu Brezilya defansının engeline takıldı. 75. dakikada Willian, takımı adına tehlikeli bir pozisyon yakaladı fakat gol ile sonuçlandıramadı. 88. dakikada Neymar'ın asistinde oyuna sonradan giren Roberto Firmino topu ağlara gönderdi ve skoru 2-0 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Brezilya, Neymar'ın attığı golle sahadan 2-0 üstün ayrıldı ve takımını çeyrek finale yükseldi. 

Haberin Devamı

Brezilya'nın rakibi Belçika - Japonya maçının galibi olacak.

MAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

STAT: Samara
HAKEMLER: Gianluca Rocci, Elenito Di Libaretore, Mouro Tonolini
BREZÄ°LYA: Alisson, Fagner, Thiago Silva, Miranda, Filipe Luis, Casemiro, Paulinho (Dk. 80 Fernandinho), Coutinho (Dk. 86 Firmino), Willian (Dk. 90+1 Marquinhos), Neymar, Jesus
MEKSÄ°KA: Ochoa, Salcedo, Alvarez (Dk. 55 Jonathan Dos Santos), Ayala, Gallardo, Marquez (Dk. 46 Layun), Guardado, Herrera, Vela, Lozano, Hernandez (Dk. 60 Jimenez)
GOLLER: Dk. 51 Neymar, Dk. 88 Firmino (Brezilya)
SARI KARTLAR: Filipe Luis, Casemiro (Brezilya) - Alvarez, Herrera, Salcedo, Guardado (Meksika)

Haberin Devamı

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!