Bornova Belediyespor destek bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Bornova Belediyespor destek bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2018 12:05

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde geçtiğimiz yıl gençlerden kurulu kadrosu ile Play-Off’a kalma başarısını gösteren Bornova Belediyespor Basketbol Takımı, bu yıl da zirve mücadelesi veriyor.

Haberin Devamı

Lige üçte üç yaparak başlayan yeşil-beyazlılar, bu hafta Merkez Efendi Belediye Denizli Basket’i konuk edecek. Oyuncular, teknik heyet ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın en büyük arzusu, Bornovalı basketbolseverlerin bu önemli maçta tribünlerde olması.

Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’ndeki 15.00’te başlayacak maçta mutlak galibiyet hedefleyen Bornova Belediyespor’un Antrenörü Zafer Aktaş, basketbolun seyirciyle güzel olduğunu söyledi.

Aktaş, "Seyircimizin desteği ile bu maçı da kazanmak istiyoruz. Oyuncularımız ellerinden geleni yapıyor. İyi çalışıyoruz. Sezonu istediğimiz yerde bitireceğimizi umudediyorum. Kaptan Emre Pulat da, " Genç ve dinamik bir ekibiz. Kazanacağımıza inanıyoruz ama taraftarımızın yanımızda olması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Başkan Olgun Atila: "Gençlerimizin yanında olalım"

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da zirve mücadelesi verdiklerini vurgulayarak, "Çoğu alt yapımızdan gelen ve Yaşar Üniversitesi öğrencilerinin de aralarında bulunduğu mütavazi kadromuzla verdiğimiz mücadele tüm Bornovalıları genç sporcularamıza destek olmaya çağırıyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Günün en popüler basketbol/iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!