Bomba iddia! İtalyan devi, Abdülkadir Ömür'ün transferi için görüşmelere başladı

Güncelleme Tarihi:

Bomba iddia İtalyan devi, Abdülkadir Ömürün transferi için görüşmelere başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2019 17:52

Stephan El Shaarawy'i Çin Süper Ligi ekibi Shanghai Shenhua'ya satan Serie A devi Roma'nın İtalyan futbolcudan doğan boşluğu Trabzonspor'un 20 yaşındaki yıldız ismi Abdülkadir Ömür'le doldurmak istediği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun kesinlikle satmayacaklarını açıkladığı Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür, Avrupa'nın dev kulüplerini peşinden koşturmaya devam ediyor. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'in Yusuf'a resmen talip olduğunu açıklamasının ardından İtalyan basını da Abdülkadir'le ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı.

Ülkede yayım yapan Tutto Mercato Web adlı internet sitesinin okuyucularıyla paylaştığı özel habere göre Stephan El Shaarawy'i Çin Süper Ligi ekibi Shanghai Shenhua'ya satan Serie A devi Roma, İtalyan futbolcudan doğan boşluğu 20 yaşındaki milli futbolcuyla doldurmayı planlıyor. Haberde Roma yetkililerinin aracılar vasıtasıyla Trabzonspor yönetimiyle görüştüğü öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fırtına'yla 2022 yazına kadar sözleşmesi bulunan ve bonservisi için 20 milyon euroluk bir meblağın konuşulduğu Abdülkadir, geçtiğimiz sezon forma şansı bulduğu 32 maçta 5 kez fileleri sarsarken 10 da asist kaydetmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!