Bogdan Bogdanovic'te son dakika! Yüzde 51...

Güncelleme Tarihi:

Bogdan Bogdanovicte son dakika Yüzde 51...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2017 00:10

Euroleague ve Türkiye’de Fenerbahçe’nin başarılarında önemli rol oynayan Bogdan Bogdanovic’in NBA yolculuğu başlamak üzere. Sacramento Kings kaynaklı olarak yabancı ajanslarda yer alan haberlerde, NBA takımının yıldız oyuncuyla anlaştığını duyurduğuna yer verildi.

Haberin Devamı

Sacramento, başarılı oyuncuyu, 3 yıllığına tam 36 milyon dolar vererek kadrosuna kattı. Bogdanovic böylece NBA’in en pahalı çaylak oyuncusu unvanını almış olacak

‘29 YAŞINDA BURADAYIM’

Önemli bir silahını kaybetmek üzere olan Fenerbahçe ise ondan doğacak boşluğu gidermek için arayışlara başladı. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız basketbol şube sorumlusu Ozan Balaban, Bogdanovic’in yüzde 51 oranında gittiğini söyledi. Balaban, 24 yaşındaki basketbolcunun kendisiyle sohbetinde şu ifadeleri kullandığını aktardı: “Şimdi NBA’e giderim 29 yaşında Fenerbahçe’ye dönerim. 3 yıl burada oynarım ve 32 yaşında Partizan’a döner orada basketbolu bırakırım.”

ANLAŞMA HENÜZ YOK

Bogdanovic’in gitmesinden sonra yerine kimin alınacağı bir süredir Fenerbahçe’de tartışma konusu... CSKA Moskova’dan ayrılması gündemde olan Teodosic’in iddiaların aksine sarı lacivertlilerin gündeminde olmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Real Madrid’den Sergio Llull ve NBA’den Sergio Rodrigues isimlerinin ise listede yer aldığı, başka bazı oyuncularla da temasta olunduğu belirtiliyor.

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!