Black Ops Cold War’a dereceli oyun sistemi gelecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Black Ops Cold War’a dereceli oyun sistemi gelecek mi
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 15, 2021 23:41

Call of Duty oyuncularının merak ettiği şeylerden biri de Black Ops Cold War’a rekabetçi oyun modunun gelip gelmeyeceğiydi. 13 Kasım 2020’de oyun çıktığından beri pek çok kullanıcı oyun rekabetçi maç sistemin eklenip eklenmeyeceği konusunda merakla bekledi.

Haberin Devamı

Call of Duty topluluğu arasında hala SBMM tartışması sürerken, oyunda SBMM’ye yer verilirken rekabetçi sistem eklemenin çok da zor olmayacağını düşünenler var. SBMM oyuncuları yetenek seviyelerine göre eşleştiren sisteme verilen ad. Yani düşük seviyeli oyuncular düşük seviyedeki oyuncularla eşleşirken, daha üst rütbeye sahip oyuncular da kendi denkleriyle eşleşiyor. Oyuna rekabetçi sistemin eklenmemesi konusu ise giderek büyüdü.

Black Ops Cold War’a dereceli sistem geliyor mu?

Yakın zamanda paylaşılan bir Reddit gönderisi altında Optic COD Player Scump isimli kullanıcı,ÂTreyarch geliÅŸtiricisi David Vonderhaar ve bir baÅŸka Treyarch geliÅŸtiricisi FoxhoundFPS oyuna dereceli sistemin gelmesi üzerine çalışıldığını söyledi. Ancak bu özelliÄŸin oyuna ne zaman geleceÄŸine dair herhangi bir ÅŸey söylenmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!