Bethesda, Microsoft Ailesine Katıldı

Güncelleme Tarihi:

Bethesda, Microsoft Ailesine Katıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2020 12:50

En çok Dishonored, Doom, Elder Scrolls ve Fallout gibi yapımlarıyla bilinen Bethesda, bugün Microsoft ailesine katıldığını duyurdu. Bununla birlikte Bethesda Softworks, ana şirketi ZenMax Media ve altındaki bütün küçük stüdyolar, binlerce çalışan Microsoft’a geçmiş oluyor.

Haberin Devamı

Halkla İlişkiler ve Pazarlama Başkanı Pete Hines de bu gelişme hakkında açıklamalarda bulundu. Paylaştığı basın açıklamasında bu değişikliğin ana sebebi olarak ileride daha iyi oyunlar yapabilecekleri fırsatların öncüsü olduğunu belirtti. Bunu da oyuncuları için daha eğlenceli oyunlar olarak değerlendiren Hines, yaptıkları her şeyin hayranları için olduğu vurgusunu yaptı.

Aynı prensiplere ve ortak bir geçmişe sahip iki şirket olarak, Bethesda’nın bilgisayar oyunlarından sonra konsollarda da başarı yakalayabilmiş olmasını ise Microsoft’un sayesinde olduğunu söylüyor. Bunun şirket tarihinde büyük bir değişiklik olsa da yaptıkları işe aynen devam edeceklerinin garantisine de oyunculara vermeyi unutmuyor. Pete Heves açıklamasını şu sözlerle bitiriyor:

Haberin Devamı

“Birlikte çalıştığım insanlara güceniyorum. Birlikte bu noktaya getirdiğimiz şirkete güveniyorum. Geliştirdiğimiz oyunların yarattığı topluluklara güveniyorum. Ve bugün duyurduğumuz bu değişikliğin, daha büyük ve iyi oyunlar yapacak olduğumuz önümüzdeki uzun yoldaki bir sonraki adım olduğuna inanıyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!