Beşiktaş'tan Tevez bombası!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaştan Tevez bombası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2017 08:50

Çin temsilcisi Shanghai Shenhua’nın yetkilileri, tecrübeli oyuncuyla bir araya gelecek. Arjantinli forvet, Shanghai’de devam etmek istemezse Beşiktaş devreye girecek.

Haberin Devamı

Fazla kiloları nedeniyle uzun süre Shanghai Shenhua forması giyemeyen Tevez, Çin’de sezonun bitmesiyle birlikte ülkesi Arjantin’e döndü. Çinli yetkililerinin önümüzdeki günlerde yıldız oyuncunun menajeriyle bir araya gelerek geleceğini masaya yatıracağı kaydedildi. Geçtiğimiz günlerde Arjantin basınında yer alan haberlerde Tevez’e Boca Juniors’un haricinde Beşiktaş, Flamengo ve bir Meksika ekibinin ilgisinin olduğu belirtilmişti.

16 MAÇTA 4 GOL 5 ASİST
Shanghai Shenhua, Çin Süper Ligi’nde sezonu 35 puanla 11. sırada bitirebilmişti. Carlos Tevez (33) ise süre aldığı 16 karşılaşmada 4 gol 5 asistlik bir performans sergiledi. Çin ekibi, geçtiğimiz günlerde takımın Kolombiyalı 10 numarası Giovanni Moreno’nun sözleşmesi 2 yıl uzatmıştı. Arjantinli’nin durumu ise transfer zirvesinden sonra netlik kazanacak. Dünyaca ünlü futbolcunun mukavelesi 31 Aralık 2018’de tamamlanacak. Yani 1 yıl kadar bir süre kaldı.

Haberin Devamı

ÇİN’DE KALMAYACAK
Carlos Tevez’in bundan sonra Çin’de oynamak istemediği öğrenildi. Eski kulübü Boca Juniors’a transfer olmazsa Beşiktaş en güçlü aday olarak duruyor. Siyah-Beyazlılar, onu transfer etmeyi başarırsa Şampiyonlar Ligi’nde de oynatabilecek. Teknik Direktör Güneş’in transfere onay verdiği öğrenildi. Cenk ve Negredo’nun ardından Tevez de kadroya katılırsa özellikle hücum hattında birçok kaliteli ayak olacak. (Akşam)

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!