Beşiktaş'tan son dakika Adem Ljajic kararı! Gitmez ise...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2020 08:56

Beşiktaş Adem Ljajic'le yollarını ayırma kararı alurken 29 yaşındaki oyuncudan takım bulmasını isteyecek. Ayrılığın kabul edilmemesi durumunda iş kadro dışı kalmaya kadar gidecek.

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlı yönetim, disiplinsiz tavırları sebebiyle teknik heyetin takımda istemediği Sırp futbolcu ile yollarını kesin olarak ayırma kararı aldı. Ljajic’in menajerini İstanbul’a çağıran yönetim, 29 yaşındaki orta sahaya devre arasında takım bulmasını isteyecek.

Beşiktaş'tan Adem Ljajic resti. Siyah-Beyazlı yönetim, disiplinsiz tavırları sebebiyle teknik heyetin takımda istemediği Sırp futbolcu ile yollarını kesin olarak ayırma kararı aldı. Ljajic'in menajerini İstanbul'a çağıran yönetim, 29 yaşındaki orta sahaya devre arasında takım bulmasını isteyecek.

Beşiktaştan son dakika Adem Ljajic kararı Gitmez ise...

YA GİDECEK YA DA KADRO DIŞI

Ljajic'le yola devam etmek istemeyen yönetim, Sırp futbolcunun ayrılığı kabul etmemesi durumunda ise oyuncunun lisansını donduracak. Adem- Ljajic kadro dışı bırakılacak.

Haberin Devamı

EN CİDDİ TALİBİ GENOA

Beşiktaş'ta yıllık 3.2 milyon Euro kazanan Ljajic'in en ciddi talibi ise İtalyan ekibi Genoa. Siyah-Beyazlılar, 29 yaşındaki oyuncunun bonservisi için de kolaylık sağlayacak. (Takvim)

Sanal Oyunlar SADECE Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!