Beşiktaş'tan Bakambu hamlesi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaştan Bakambu hamlesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2019 10:58

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in önceden de çalıştığı yıldız forvete yöneldi.

Haberin Devamı

Beşiktaş teknik direktör Şenol Güneş, Bursaspor'da beraber çalıştığı şu an Beijing Guoan'da forma giyen 27 yaşındaki Kongolu Cedric Bakambu için "Sezon sonuna kadar kiralamak harika olur" dedi.

Transfer döneminde özellikle oyuncu ismi vermemesiyle tanınan teknik direktör Şenol Güneş, bu kez sürpriz yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı, Bursaspor'da beraber çalıştığı Kongolu santrfor Cedric Bakambu ile çalışmak istediğini yönetime iletti.

Devam eden transfer döneminde bonservisiyle beraber doğru transfer yapmanın zor olduğunu kabul eden tecrübeli teknik adam, sezon sonuna kadar kiralama opsiyonuna yeşil ışık yaktı. Bursaspor'dan tanıdığı Bakambu'nun Çin Ligi'nde maçların olmadığı dönemde kiralanmasının geçici ve iyi bir çözüm bulacağını söyledi.

ÇİN LİGİ'NDE 28 MAÇTA 29 GOL ATTI
Çin'in Beijing Guoan takımında forma giyen Bakambu, bu sezon lig ve kupa maçlarında toplam 28 karşılaşmada forma giydi.

Haberin Devamı

Kongolu yıldız 25'i lig, 4'ü kupa olmak üzere 29 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Bakambu ayrıca 2 de asist yaptı.Adeta bir gol makinesi olan başarılı forvet için siyah-beyazlılar, Güneş'in talebi üzerine sezon sonuna kadar kiralanması konusunda tüm şartlarını zorlama kararı aldı.

Çin'de sezonun bitmesini fırsat bilen Beşiktaş yönetiminin, Beijing'li yöneticileriyle kiralama için sıkı pazarlık yapacağı ifade edildi.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!