Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın sınavı yeni başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Sergen Yalçının sınavı yeni başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2020 07:00

Rizespor ve Gaziantep karşılaşmalarından 6 puan çıkaran siyah beyazlı ekip, bundan sonraki 5 maçını sırasıyla M. Başakşehir, Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor, Ankaragücü ve Galatasaray’la oynayacak.

Haberin Devamı

Yeni teknik direktörü Sergen Yalçın’la çıktığı Çaykur Rize ve Gaziantep FK maçlarından 6 puan alan Beşiktaş, gelecek 5 haftada çok kritik karşılaşmalar oynayacak.

Siyah beyazlı ekip, bu seride hem zirve yarışı yapan takımlarla hem de ligde kalmak için mücadele veren ekiple karşılaşacak. Kritik 5 haftaya 14 Şubat Cuma günü deplasmandaki Medipol Başakşehir maçıyla başlayacak Beşiktaş, ardından sırasıyla Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor, MKE Ankaragücü ve Galatasaray’ın karşısına çıkacak.

4 FUTBOLCU SINIRDA

Kartal, bu maçların 3’ünü deplasmanda oynayacak. Trabzonspor ve MKE Ankaragücü ile evinde karşılaşacak olan siyah beyazlı ekip, Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor ve Galatasaray maçlarını ise rakip sahalarda yapacak. Beşiktaş, Süper Lig’in ilk yarısında bu rakipleriyle oynadığı 5 maçta 2’şer galibiyet ve beraberlikle 1 yenilgi aldı. Bu haftaki Başakşehir maçına sarı kart cezalısı Gökhan Gönül’den yoksun çıkacak Kartal’da Burak, Atiba, Caner ve Umut kart sınırında yer alıyor.

Haberin Devamı


Kaybeden tüm iddaa kuponlarına %3'e varan iade sadece Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!