Beşiktaş'ta Georges-Kevin Nkoudou, 6 dakikada galibiyeti getirdi! Maç sonu Fenerbahçe sözleri...

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Georges-Kevin Nkoudou, 6 dakikada galibiyeti getirdi Maç sonu Fenerbahçe sözleri...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2022 18:21

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında konuk olduğu Yukatel Kayserispor'u 3-2 yenen Beşiktaş'ta galibiyetin mimarı 233 gün sonra gol sevinci yaşayan Georges-Kevin Nkoudou oldu.

Haberin Devamı

Kayseri'de oynanan maça yedek başlayan Fransız yıldız, skor 1-1'ken 72. dakikada oyuna dahil olurken performansıyla takımına 3 puanı getiren isim oldu. 

Mücadelenin 72. dakikasında oyun giren Nkoudou, 75. dakikada ağları sarsarak Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirirken 233 gün sonra gol sevinci yaşadı.

Bu golden 2 dakikada son siyah beyazlılara penaltı kazandıran Nkoudou, topun başına geçen isim olurken 78'de skoru 3-1'e getirdi.

Beşiktaş karşılaşmayı 3-2 kazanırken uzun süren sakatlığının ardından istenilen performansı bir türlü gösteremeyen Nkoudou, bu maçla geri döndü.

Öte yandan Süper Lig kariyerinde iki maçta 2+ gol atan Georges-Kevin Nkoudou, bu iki karşılaşmayı da Kayserispor'a karşı oynadı.

Maç sonu yaptığı açıklamada, çok mutlu olduğunu ve Fenerbahçe derbisine hazırlancağını söyleyen Kevin N'Koudou: "Hocamız en iyi 11'i kurar. Sakatlıktan döndüm, çok şükür. Fenerbahçe maçına motive olacağım. İlk 11'de ya da kenarda da olsam, Beşiktaş için elimden geleni yaparım." diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!