Beşiktaş'ta eksik çok, sıkıntı yok!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta eksik çok, sıkıntı yok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2021 07:00

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 6 eksiğe rağmen Kasımpaşa karşısında takımına güveniyor.

Haberin Devamı

Spor Arena / İsmail ER - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın takımdaki ciddi eksiklere rağmen Kasımpaşa karşısında sahaya çıkacak oyuncularına sonuna güvendiğini söyledi.

Dün idman sonrasında futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ ile bir araya gelen Yalçın 6 as oyuncudan faydalanamayacaklarını belirtirken “Kadromuzdaki Covid, sakatlık ve cezalı oyuncular olması planlarımızı bozdu. Ama futbol 11 kişi ile oynanıyor. Biz her zaman B planımız hazır tutarız. Sistemimizi en iyi şekilde uygulayıp 3 puanı alacağız” dedi. Kocadağ ise tribünlerinde yakın zamanda açılması için müracaat ettiklerini belirtirken “Beşiktaş taraftarı ile daha hırslı ve tempolu oynarken rakibi baskı altına alıyor” ifadelerini kullandı.

MENSAH'TA ÖDEM SÜRÜYOR

Beşiktaş'ta F.Bahçe derbisinde sakatlanan Mensah’ın ayak bileğindeki ödemin devam ettiği açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamada oyuncunun tedavisinin sürdüğü ifade edildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın dünkü idmanında futbolcular istasyon koşularının ardından gruplar halinde ayak tenisi oynadı. Antrenman şut çalışması ile tamamlandı.

10.000 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!