Beşiktaş'ta Domagoj Vida görüşme odasına

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Domagoj Vida görüşme odasına
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2020 07:00

Futbol şubesinin bütçesini düşürme kararı alan Beşiktaş Yönetimi, ilk olarak yıllık 3 milyon Euro’luk ücretiyle takımın en çok kazanan ismi olan Vida’nın menajeriyle temasa geçti.

Haberin Devamı

Spor Arena/İsmail ER - Beşiktaş’ta ‘feda’ harekatı resmen başladı. Kulübün borcunun 3 milyar TL’ye ulaşması ve koronavirüs salgınının yol açtığı gelir kaybı nedeniyle futbol takımının bütçesini düşürme kararı alan siyah beyazlı yönetim, oyuncuların menajerleriyle görüşmelere başladı.

İlk olarak, yıllık 3 milyon Euro’luk ücretiyle takımın en çok kazanan ismi olan Domagoj Vida’nın menajeriyle temas kuruldu ve yönetim kurulunun görüşü bildirildi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün ayakta kalması için radikal önlemler alınmasının şart olduğunu belirterek, “Futbolcularla ya da menajerleriyle görüşüp içinde bulunduğumuz durumu anlatacağız ve onlardan gelecek cevaba göre ücret politikamızı belirleyeceğiz. Kararımızda FIFA ve TFF’nin bu konudaki tutumu da etkili olacak. Şurası bir gerçek; koronavirüsten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Herkes bir şekilde fedakârlık yapmak zorunda” dedi.

 


Haberin Devamı

İlk 100 TL'lik iddaa oyununa 10 TL hediye Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!