Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den sürpriz liste!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Ahmet Nur Çebiden sürpriz liste
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2022 07:00

Beşiktaş’ta pazar günü yapılacak başkanlık seçiminde aday olan Ahmet Nur Çebi ile Fuat Çimen, yönetim kurulu listelerini açıkladı. Ekibini neredeyse tamamen yenileyen Çebi, mevcut yönetim kurulundan sadece Emre Kocadağ, Umut Şenol ve Bilgihan Sürmen’e yer verdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü’nde pazar günü gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimi öncesinde heyecan yükseldi. Mevcut başkan Ahmet Nur Çebi’nin yanı sıra diğer aday Fuat Çimen de dün yönetim kurulu listesini teslim etti. Siyah beyazlıların başkanı Ahmet Nur Çebi, adeta yepyeni bir liste ile yola çıktı. Önceki yönetimde yer alan 10 isim yeni listede yer almadı. Sadece Asbaşkan Emre Kocadağ asil listeye girerken, Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirme Sorumlusu Umut Şenol ve Taraftar Süleyman Seba ile Akatlar Sorumlusu Bilgihan Sürmen yedek üye oldu.

Çebi: Diğer adaya teşekkür ederiz

Yeni dönem için açıklama yapan Ahmet Nur Çebi, “Görev yaptığım tüm arkadaşlarıma candan teşekkür ederim” dedi. Çebi, seçimdeki rakibi Fuat Çimen’in adını yine anmazken, “Çok zor bir süreçti. Bu süreç, geçmişten daha zordu ve gelecekten de daha zor olacak. Bir kısmı ile yollarımız şimdilik ayrıldı. Gelen arkadaşlarımız oldu. Gidenlere teşekkür ediyoruz, gelenlere hayırlı olsun diyoruz. Diğer adaya da teşekkür ediyoruz. Keşke daha fazla adayın olabildiği, bir seçim olsaydı” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Ahmet Nur Çebiden sürpriz liste

Çimen: İyi bir proje ekibiyiz

Yönetim listelerinin teslimi sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş’ın diğer başkan adayı Fuat Çimen, Beşiktaş için hayırlı ve demokrasisi güçlenmiş bir şekilde çıkan bir genel kurul olmasını ifade ederek, “Yönetim kurulumuzda çok değişik durumumuz var, alışıla gelmemiş bir şey. İki kadın üyemiz var. Kendileri mesleklerinde son derece yetenekli insanlar. Onlar bize fazladan kuvvet veriyorlar. İyi bir proje ekibiyiz. 29 Mayıs’ta biz kendimizden eminiz, o sandıktan umudun yeşili çıkacak ve biz kazanacağız” şeklinde konuştu. Listelerin teslim edilmesinin ardından gözler seçime çevrildi.

Beşiktaşta Ahmet Nur Çebiden sürpriz liste

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!