Beşiktaş'ın tek umudu Cyle Larin!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın tek umudu Cyle Larin
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2021 07:00

Haftaya 2. Fenerbahçe’nin 4, 3. Galatasaray’ın ise 8 puan önünde giren siyah beyazlılar bugün kazanıp rakipleri ile farkı daha da açmak istiyor. Vodafone Park’ta saat 19.00’da başlayacak maçta sezonun ilk yarısındaki maçtaki gibi Halis Özkahya’nın düdük çalacak.

Haberin Devamı

Spor Arena / İsmail ER - Süper Lig’de lider Beşiktaş bugün sahasından Hikmet Karaman yönetiminde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Ankaragücü’nü ağırlıyor. 2. Fenerbahçe’nin 4, 3. Galatasaray’ın ise 8 puan önünde bulunan siyah beyazlılar bugün kazanması durumunda hem farkı daha da açacak hem de kendisinden sonra oynayacak rakiplerini baskı altına alacak.

Başkent ekibi ile oynanacak kritik karşılaşma öncesinde sakatlanan Cenk Tosun’un sezonu kapatması ve milli takımdan sakat dönen Aboubakar’ın henüz tam hazır olmaması nedeniyle forvette tek umudu Cyle Larin kaldı.

Beşiktaşın tek umudu Cyle Larin

Gökhan Töre'den de beklenti büyük

Haberin Devamı

Siyah beyazlılarda teknik patron Sergen Yalçın, futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ ile takımın son durumu ile ilgili yaptığı sohbette Kanadalı golcüye ve futbolcularına olan güvenini “Larin şu anda çok formda. Yol yorgunluğunu atlattı. Ligin en zor ekiplerinden Ankaragücü karşısında işimiz kolay değil. Fakat B planımız hazır. Hikmet Karaman takımını çok agresif ve akıllı oynatıyor. Son dönemde büyük çıkış içine girdiler. Her türlü önlemimizi aldık. Ankaragücü saldırarak kontrataklarda gol arayacak. Bizimde planımız var. Gökhan Töre bu maçta öne çıkabilecek isimlerin başında geliyor” sözleriyle ifade etti.

Beşiktaşın tek umudu Cyle Larin

Josef de Souza'nın cezası bitti

Siyah beyazlılarda Alanyaspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen ve Erzurum deplasmanında oynamayarak cezasını tamamlayan Josef de Souza görev verilmesi halinde Ankaragücü’ne karşı forma giyebilecek.

Kamerun Milli Takımı’ndan sakat döndüğü için Kasımpaşa, Alanyaspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçlarında görev yapamayan Vincent boubakar’ın ise yapılacak son kontrollerden çıkacak sonuca göre kulübede yer alıp alamayacağı maç öncesinde belli olacak. Yine Cenk gibi sezonu kapatan genç futbolcu Ajdin Hasic de bu karşılaşmada görev alamayacak.

Haberin Devamı

10.000 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!