Beşiktaş'ın golcüsü Aboubakar'dan Hulk, sakatlık ve sözleşme açıklaması!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın golcüsü Aboubakardan Hulk, sakatlık ve sözleşme açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2021 12:03

Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, sabah antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aboubakar, Hulk transferi için "Hocayla alakalı. Kulüp bir oyuncu almaya karar verir, hoca da o oyuncuyu takıma entegre ederse herkesin buna uyması lazım. Hulk gelirse benim açımdan bir sorun yok." diye konuştu.

Aboubakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"İnsanın hayatta hedefleri olmalı. Bizim de takım olarak hedeflerimiz var. Sezona iyi başlamadık ama Ghezzal'ın gelişi ve Josef'in katkıları sonrası iyi bir takım olduk ve buralara geldik. Buralarda kalmak bizim elimizde. Böyle devam etmemiz gerekiyor."

"Kuşku duyanlar haklıydı ama..."

"Sakatlıktan sonra uzun süre oynamadım. Kuşku duyanlar kendilerine göre haklıydı. Sakatlanan oyuncunun bir daha sakatlanma riski vardır ama bunların hepsinin boşa çıkacağını çalışarak gösterdim. Bugün haftada iki maça çıkıyorum. Arkadaşlarımın da katkısıyla performansım iyi."

Haberin Devamı

"Sergen Yalçın çok yardımcı oluyor"

"Gollerle ilgili konuşmak istemiyorum. Kafamda sadece Beşiktaş'ın kazanması var. Beşiktaş kazandığı sürece benim gol atıp atmamam önemli değil. Sergen Hoca takıma çok yardımcı oluyor. Takıma pozitif enerji veriyor ve sonuçlar da bunu gösteriyor."

Sözleşme konusu

"Ben oyuncuyum. Menajerim var. Sözleşme konusu kulübüm ve menajerim arasında konuşulur. Gol atmaktan çok Beşiktaş'ın kazanmasını önemsiyorum."

 

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" SADECE Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!