Beşiktaş Bayern Münih Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Bayern Münih Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2017 14:24

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi, 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından belirlendi. Kura çekiminde, Real Madrid, Juventus, Bayern Münih gibi takımlarla eşleşme şansı bulunan Beşiktaş'ın rakibi, Bayern Münih takımı oldu. Peki, Beşiktaş Bayern Münih maçı ne zaman oynanacak? İşte, merakla beklenen Şampiyonlar Ligi kura çekiminin ardından açıklanan Beşiktaş Bayern Münih maçı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Beşiktaş Bayern Münih maçı ne zaman sorusuna cevap arayan Siyah Beyazlı taraftarlar, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçının oynanacağı tarihe göre takımlarını desteklemeye hazırlanacak. Kura sonucuna göre Bayern Münihile eşleşen Beşiktaş, rakibiyle ilk maçı Allianz Arena'da oynayacak. Peki, Beşiktaş Bayern Münih maçı ne zaman oynanacak? İşte, detaylı bilgiler

BEŞİKTAŞ BAYERN MÜNİH MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu kapsamında Bayern Münih ile karşılaşacağı ilk maç 20 Şubat Salı günü saat 22.45'te oynanacak. Karşılaşmanın rövanşı ise 14 Mart Çarşamba günü saat 20.00'da Vodafone Park Stadyumu'nda gerçekleşecek. 

BEŞİKTAŞ'IN ZORLU FİKSTÜRÜ

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Bayern Münih mücadelesinden tam 5 gün sonra, 25 Şubat tarihinde Fenerbahçe ile Vodafone Arena'da mücadele edecek. Zorlu derbiden çıktıktan 1 hafta sonra ise Beşiktaş'ın rakibi bu kez Trabzonspor olacak. Siyah Beyazlılar 4 Mart tarihinde Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş'ın 14 Mart tarihinde oynanacak Bayern Münih rövanşı öncesinde son lig karşılaşması ise 11 Mart'ta oynayacağı Gençlerbirliği mücadelesi olacak. 

Haberin Devamı

20 Şubat Bayern Münih
25 Şubat Fenerbahçe
4 Mart Trabzonspor
11 Mart Gençlerbirliği
14 Mart Bayern Münih

MUHTEMEL RAKİPLER ARASINDA HANGİ TAKIMLAR VARDI?

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarını ikinci sırada tamamlayan takımlardan biriyle eşleşme şansı bulunan Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri şu şekildeydi: Real Madrid, Shakhtar Donetsk, Sevilla, Juventus, Chelsea, Bayern Münih, Basel

KARŞILAŞMALAR ŞUBAT VE MART AYLARINDA

Beşiktaş'ın da yer alacağı son 16 turunda ilk maçlar 13 - 14 Şubat ve 20 - 21 Şubat, rövanş maçları ise 6 - 7 Mart ve 13 - 14 Mart tarihlerinde oynanacak.

Bayern Münih - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bayern Münih-Beşiktaş ilk karşılaşması, 20 Şubat 2018 Salı günü saat 22.45'te TRT 1'den naklen ve şifresiz yayınlanacak.

Beşiktaş - Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş-Bayern Münih rövanş karşılaşması, 13 Mart 2018 Çarşamba günü saat 20.00'de Tivibu Spor 2'den naklen yayınlanacak.

 

BAKMADAN GEÇME!