Beşiktaş Wolverhampton maçı saat kaçta ve hangi kanalda? 11'ler belli oldu...

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Wolverhampton maçı saat kaçta ve hangi kanalda 11ler belli oldu...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2019 08:33

Siyah Beyazlı temsilcimizin UEFA Avrupa Ligi'ndeki mücadelesi devam ediyor. Beşiktaş ile Wolverhampton bu akşam karşı karşıya gelecek. Galibiyet elde etmesi halinde grup içerisindeki konumunu yeniden şekillendirecek olan Beşiktaş, en iyi 11'i ile sahaya çıkacak. Peki, Beşiktaş Wolverhampton maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? Beşiktaş'ta ise kadroda yer alan Diaby'de flaş gelişme yaşandı. İşte, karşılaşma öncesinden önemli detaylar...

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi K Grubunda 2. maçına çıkacak olan Beşiktaş, Wolverhampton karşısında 3 puan için sahada olacak. Grubundaki ilk maçı kaybeden ve henüz puanı bulunmayan Siyah Beyazlı temsilcimiz, İngiliz ekibiyle tarihinde ilk kez karşılaşacak. Peki, Beşiktaş Wolverhampton maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, Beşiktaş Wolverhampton maçının muhtemel 11'leri ve teknik adamlardan açıklamalar...

 

BEŞİKTAŞ WOLVERHAMPTON MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi K Grubu ikinci maçında Beşiktaş, Wolverhampton'ı konuk edecek. 3 Ekim Perşembe günü saat 19.55'de başlayacak olan karşılaşma, Bein Sports HD 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Haberin Devamı

11'LER BELLİ OLDU

Beşiktaş: Karius, :Douglas, Vida, Necip Uysal, Rebocho, Dorukhan, Elneny, Lens, Ljajic, N'Koudou, Güven Yalçın

Wolves: Patricio, Boly, Coady, Saiss, Doherty, Ruben Neves, Moutinho, Jonny, Gibbs-White, Jimenez, Pedro Neto

Diaby'de flaş gelişme!

Dün gece kamp kadrosunda yer alan Diaby gece yaşadığı bulantı ve kısma şikayeti nedeniyle kadrodan çıkartıldı... Viral gastroenterit teşhisi koyulan oyuncumuza serum tedavisi uygulandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda perşembe akşamı İngiltere'nin Wolverhampton ekibiyle yapacakları karşılaşmada kötü gidişatı sonlandırma fırsatları olduğunu söyledi.

Avcı, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde siyah-beyazlı oyuncu Atiba Hutchinson'ın da katılımıyla düzenlediği basın toplantısında, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçta iyi sonuç alamadıklarını hatırlatarak, "Hayat her gün sana yeni bir fırsat sunuyor. Perşembe akşamı da bu fırsatlardan biri. Önümüze daha sağlıklı bakma adına fırsat var. Beşiktaşlı taraftarların desteğiyle iyi bir başlangıç olacağına inanıyoruz." dedi.
Takımın durumuyla ilgili bilgi veren Avcı, "Hazırlık maçında oynamadan lig maçına çıkmış oyuncularımız var, Burak Yılmaz gibi. Burak sabah da çalıştı. Ölçümlerine göre hareket edeceğiz. Victor Ruiz dünden itibaren çalışıyor. Bugünkü idmanda karar vereceğiz. Büyük ihtimalle hafta sonunda bizimle olacak." ifadelerini kullandı.

"PERFORMANSI KENDİMİZ DE SORGULUYORUZ"

Süper Lig'de ve Avrupa'da ortaya çıkan kötü tabloyla ilgili soru üzerine Avcı, şunları söyledi:

"Performansı kendimiz de sorguluyoruz. Takım oyunu üzerinden de sorguluyoruz. Hiç memnun olmadığımız durumlar var. 7 maçlık süreçteki son karşılaşmayı eski sistemde oynadık. Avrupa'da ve Sivasspor maçının ikinci yarısında eski sistemde oynadık. Toplam yediğimiz gol 11. Sancılı bir süreç ama oyuncu grubuna inanıyorum. Buna cevap vereceklerini düşünüyorum. Esneklik gösterdiğim anlar da vardır. Oyunun her türlü boyutunu, avantaj ve dezavantajını tartışırım. Önemli olan sonuca yansıtmak. Şu ana kadar yansıtamadık."
Avcı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın görevi bırakma yönündeki kararıyla ilgili soruyu, "Kulübün iki yönetimsel boyutu vardır. Bizim saha içi etki edeceğimiz alan var. Sayın Fikret Orman başkanımız, kulübe hizmetler vermiştir. Gelişmeleri ben de dışarıdan takip ediyorum. Kararı verdikten sonra Fikret Orman ile bir kere konuştuk. İkincisinde burada gördüm. Bizim Beşiktaş ailesine katkı sağlamamız saha içinde olacaktır." diye yanıtladı.

Kötü gidişatla ilgili oyuncularla konuştuklarını kaydeden Avcı, "Şu an yaşadığımız durumla ilgili iletişimlerimiz var. Dün uzun bir toplantı yaptık. Birebir görüşmelerimiz var. Oyuncuların performansını yukarı çekme çalışmaları yapıyoruz. Dünden itibaren havanın daha iyiye gittiğini görüyoruz. Umarım perşembe akşamı yansımaları olur." şeklinde konuştu.

Alman kaleci Loris Karius'un eleştirilen performansına değinen Avcı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Hiçbir zaman bireysel anlamda oyuncu üzerinden gitmedim. Bireysel hataları birer birer sayarsak; Karius'u, Vida'yı, Caner'i, Atiba'yı, beni de sayarsın. Bireysel hata çok mu oldu? Hakikaten çok oldu. Maça başlıyorsun kırmızı kart, penaltı, gol. Hem saha içi hem saha dışı çalışmalar yapıyoruz. Beş senede beş değişik oyun kurgusu oynatan teknik adamım. Savunma yaparken de hücum yaparken de savunma güvenliği vardır. 14 gol olmaz. Bunun çalışmalarını da parçadan bütüne giderek yapan bir teknik adamım. Genel olarak kendimizi, takımı sorguluyoruz. Sorgulamadan gelişemeyiz."

HUTCHİNSON: "PERŞEMBE AKŞAMI BÜYÜK BİR FIRSAT"

Siyah-beyazlı oyuncu Atiba Hutchinson, Avrupa Ligi'nde iç sahadaki ilk maçı oynayacaklarına dikkati çekerek, "İyi başlangıç yapmak istiyoruz. Grubun ilk maçında istediğimiz sonucu alamadık. Perşembe akşamı iyi sonuç alarak bir geri dönüş yapmak istiyoruz. Karşımızda önemli bir rakip var. Pozitif futbol oynamaya çalışan iki takımın maçı olacak. Heyecanlıyız. Taraftarlarımızın desteğiyle iç sahada oynayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Sezona kötü başlamalarının ardından Perşembe günü maça nasıl hazırlandıkları yönündeki soru üzerine tecrübeli oyuncu, şu ifadeleri kullandı:
"Uzun zamandır kulüpteyim. İnişli çıkışlı dönemler, deneyimleri yaşadım. Şu anda zor dönemlerden birini yaşıyoruz ve bunun farkındayız. Kesinlikle mutlu değiliz. Konuyu aramızda da konuşuyoruz. Bazı şeyleri daha iyi yapmak için antrenmanda sıkı şekilde çalışıyoruz. Pozitif bir sonuçla birlikte her şey daha iyi olabilir. Bu inancı, güveni sağlamak çok önemli. Alacağımız galibiyetle, çok hızlı şekilde değişim sürecine girebiliriz. Perşembe akşamı büyük bir fırsat. Birbirimiz için, kulüp için, taraftar için mücadele etmemiz gerekiyor. Bir an önce bu kıvılcımı yakmamız gerekiyor."

FİKRET ORMAN DA TOPLANTIDA

Beşiktaş Kulübü'ndeki başkanlık sürecini tamamladığını açıklayan ve yeni seçimin yolunu açan Fikret Orman, sürpriz bir şekilde basın toplantısına geldi.

Orman ve yönetici Deniz Atalay, toplantının ilk bölümünü takip ettikten sonra basın odasından ayrıldı.

Haberin Devamı

WOLVERHAMPTON TEKNİK DİREKTÖRÜ NUNO ESPİRİTO: BEŞİKTAŞ MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ZOR GEÇECEK

Wolverhampton Teknik Direktörü Nuno Espirito Santo, perşembe akşamı Beşiktaş ile oynayacakları maçın çok geçeceğini ifade ederek, "Beşiktaş maçı zor hatta çok zor olacak bizim için. Beşiktaş’ın uluslararası deneyimi olan çok fazla oyuncusu var ve bizim için çok zor bir karşılaşma olacaktır. Bunun bilincindeyiz" dedi.

UEFA Avrupa Ligi K Grubu 2’nci maçında perşembe akşamı Beşiktaş’a konuk olacak İngiltere Premier Lig ekibi Wolverhamptonda teknik direktör Nuno Espirito Santo ve oyuncusu Conor Coady, karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"PERŞEMBE AKŞAMI BİZİM İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK"

Beşiktaş maçı ile birlikte yeni bir başlangıç yapmayı umduklarını söyleyen Santo, "İstanbul’da antrenman yapmamamızın sebebi jetlagdan etkilenmemekti. Bu verilmiş bir karardı. Sabah 6’da uçağımız vardı. Şu anda İngiltere’de saat 8 ve akşam yemeği için ideal bir saat. Beşiktaş çok iyi bir takım. Sahaya odaklanmak zorundayız. Bunlar da tecrübe edilmeli. Bu ambiyansı yaşamak çok güzel. Futbolda bu tür baskılarla baş edilmeyi öğrenmesi gerekir futbolcuların. Bir karar verdik ve bu kararın sonucuna katlanmak zorundayız. Perşembe akşamı öğle yemeğimizi yedikten sonra maçı düşünmeye başlayacağız ve verdiğimiz kararın arkasındayız. Her maç yeni bir başlangıçtır. Bizim için de yeni bir başlangıç olacağını umuyoruz. Her takım için aynı şeyler geçerli diyebilirim. Şu anda bütün oyuncularım iyi durumda ve hepsi forma giyebilir" diye konuştu.

Haberin Devamı

COADY: PERŞEMBE AKŞAMI HEYECAN VERİCİ BİR AMBİYANS OLACAK

Perşembe akşamı heyecan verici bir ambiyansta sahaya çıkacaklarını belirten takım kaptanı Conor Coady ise "Burada olmak heyecan verici. Beşiktaş’ın İngiltere Ligi’nde oynamış oyuncuları var. Onları tanıyoruz ve çok zor bir karşılaşmaya çıkacağımızı biliyoruz. Bugün uçakta gelirken ufak bir gecikme oldu ama bu durum bizi etkileyecek bir gecikme değil. Heyecan verici bir ambiyans olacaktır. Böyle bir ambiyansta sahaya çıkmak isterim" şeklinde konuştu.

BAKMADAN GEÇME!