Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2021 09:55

Beşiktaş Trabzonspor maçı, 3 puana ihtiyacı bulunan her iki takım için kritik bir önem arz ediyor. 27 puanla liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, 20 puanla dördüncü sırada yer alan Beşiktaş ile mücadele edecek. Liderlik yarışına yeniden tutunmak isteyen Siyah Beyazlılar için bu karşılaşma kritik bir önem arz edecek. Peki, Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman? İşte, o karşılaşma hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Beşiktaş Trabzonspor maçı, her iki takım için de kritik bir öneme sahip olacak. Şu ana dek 132 kez karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Trabzonspor, 133'üncü mücadeleyi Vodafone Stadyumu'nda oynayacak. Peki, Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? İşte, o detaylar

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Süper Lig'in 12'inci Hafta mücadelesinde Beşiktaş, Trabzonspor ile karşılaşacak. 6 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak karşılaşma, Bein Sports kanalından canlı izlenebilecek.

SERGEN YALÇIN: SORUMLU BENİM, OYUNCULAR DEĞİL

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 4-0lık Sporting mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, Burada kaybedilen maçların, oynanan oyunların sorumlusu benim, oyuncular değil. Bu tür oyunların ve skorların sorumluluğunu alması gereken benim. Üzgünüz. Yapacağımız şey lige dönüp, bir an evvel morali toparlayıp, önümüzdeki maça bakmak dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4üncü maçında Beşiktaş, deplasmanda Portekiz temsilcisi Sportinge 4-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Burada kaybedilen maçların veya oynanan oyunların sorumlusu benim, oyuncular değil. Bu tür oyunların ve skorların sorumluluğunu alması gereken benim. Bazen iyi olur, bazen kötü oyunlar olur. Normaldir. Burası üst seviye, Şampiyonlar Ligi başka bir kulvar. Bazen istediğiniz şeyler olamayabiliyor. Bu çok normal. Tabii ki ağır bir mağlubiyet aldık ama 30 dakikalık bölümde çok da oyunda bir şey yoktu. Kaçırılan gol pozisyonları var iki takım için. Ortada giden bir oyundu. Maalesef hakemin yarattığı bir penaltı ile demoralize olan bir takım vardı. Sonrasında konsantre olmakta zorlandık, oyundan düştük, rakip daha iyi mücadele etti. Skoru da aldılar. Bunun neticesinde istediğimiz oyunu ve skoru sahaya yansıtamadık. Üzgünüz. Yapacağımız şey lige dönüp, bir an evvel morali toparlayıp, önümüzdeki maça bakmak. Hayat devam ediyor. Çok çabuk o maçlara hazırlanmak zorundayız diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!