Beşiktaş Siofok hazırlık maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Siofok hazırlık maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2018 14:41

Beşiktaş Siofok maçı ile hazırlık kampındaki ilk karşılaşmaya çıkıyor. Spor severler karşılaşmanın hangi kanalda yayınlanacağını ve maçın saat kaçta başlayacağını merak ediyorlar. Peki Beşiktaş Siofok hazırlık maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

Beşiktaş Futbol Takımı, Slovakya kampında akşam antrenmanını yoğun yağış ve fırtına nedeniyle yarıda kesmek zorunda kaldı. Bratislava yakınlarındaki Samorin kasabasında bulunan X Bionic Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana futbolcular, ısınma hareketleri ve pas çalışmasıyla başladı. Daha sonra çift kale maç yapan siyah-beyazlı ekip, yoğun yağış ve şiddetli fırtına nedeniyle idmanı sonlandırdı.

Bu arada çift kale maçı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da takip etti. Yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek siyah-beyazlı ekip, kamp çalışmaları kapsamında 7 Temmuz Cumartesi günü Macaristan 2. Lig ekiplerinden BFC Siofok'la, 8 Temmuz Pazar günü ise bir başka Macar ekibi Gyirmot'la hazırlık maçı oynayacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş Siofok hazırlık maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Siofok hazırlık maçı bu akşam saat 19:00'da başlayacak. Mücadele canlı olarak yayınlanmayacak.

Beşiktaş, ilk hazırlık maçı için sahada

Siyah-beyazlı ekip, Macaristan temsilcisi Siofok ile yarın karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Futbol Takımı, Slovakya'daki yeni sezon çalışmaları kapsamında ilk hazırlık maçını yarın yapacak. Siyah-beyazlılar, Macaristan 2. Lig ekiplerinden Siofok ile TSİ 18.00'de X Bionic Tesisleri'nde karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, Slovakya'daki ikinci hazırlık karşılaşmasını ise 8 Temmuz Pazar günü bir başka Macar ekibi Gyirmot ile oynayacak.

Diğer hazırlık maçları Avusturya kampında

Siyah-beyazlı takım, sonraki hazırlık maçlarını ise Avusturya kampı sırasında yapacak. Beşiktaş, Ehrenhausen kasabasında 11 Temmuz'da başlayacak kampta ilk olarak 12 Temmuz Perşembe günü Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak. 15 Temmuz Pazar Rusya temsilcisi CSKA Moskova ile dördüncü hazırlık maçını oynayacak siyah-beyazlılar, 17 Temmuz'da İngiltere ekibi Reading ve 20 Temmuz'da Rusya temsilcisi Krasnodar ile karşılaşacak.

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için ise buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!