Beşiktaş, sezonu Rizespor deplasmanında kapatıyor!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş, sezonu Rizespor deplasmanında kapatıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2026 12:17

Beşiktaş, Süper Lig'in 34. ve son haftasında yarın Rizespor'a konuk olacak.

Haberin Devamı

Çaykur Didi Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 20.00'de başlayacak.

Süper Lig'i 4. sırada tamamlaması daha önce kesinleşen siyah-beyazlı futbol takımı, son olarak evinde Trabzonspor'a 2-1 kaybetti.

Beşiktaş, bu sezon ise çıktığı 33 maçta 17 galibiyet, 8'er beraberlik ve yenilgi yaşarken, 59 puan topladı.

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Siyah-beyazlı ekip, beklentilerin uzağında kaldığı sezonu Rizespor deplasmanında noktalayacak.

Sezonun ilk devresinde İstanbul'da oynanan karşılaşmada Beşiktaş, rakibini 1-0 yendi.

BEŞİKTAŞ'TA İKİ EKSİK VAR

Siyah-beyazlılarda Rizespor müsabakasında iki oyuncu forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Kartal Kayra Yılmaz'ın yanı sıra özel izinli Felix Uduokhai, sezonun son karşılaşmasında formasından uzak kalacak.

Beşiktaş, sezonu Rizespor deplasmanında kapatıyor

Haberin Devamı

KAPTAN ORKUN KÖKÇÜ REKOR İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

Beşiktaş'ta kaptan Orkun Kökçü, Rizespor karşısında gol rekoru için sahaya çıkacak.

Siyah-beyazlı formayla bu sezon Süper Lig'de 8 gol kaydeden 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, kariyerinde en fazla gol attığı iki lig sezonundan birini yaşıyor.

2022-2023 sezonunda Feyenoord formasıyla Hollanda 1. Futbol Ligi'nde (Eredivisie) bir sezonda 8 gol atmayı başaran Orkun Kökçü, Rizespor karşısında rakip fileleri havalandırması durumunda bu rekorunu kıracak.

Orkun Kökçü, Beşiktaş formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 40 maça çıkarken 10 gol kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!