Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin ilgilendiği Weghorst ile Burnley'den takım arkadaşı Connor Roberts arasında ilginç diyalog!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş ile Fenerbahçenin ilgilendiği Weghorst ile Burnleyden takım arkadaşı Connor Roberts arasında ilginç diyalog
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2022 14:33

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan golcü Wout Weghorst, Galler karşısında Hollanda'ya 90+4'te galibiyeti getirdiği golü attıkran sonra Burnley'den takip arkadaşı Connor Roberts ile kısa süreli bir gerginlik yaşadı. İki oyuncunun birbirlerine söylediği sözler ekrana yansıdı.

Haberin Devamı

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Hollandalı golcü Wout Weghorst, UEFA Uluslar Ligi'nde dün akşam oynanan Hollanda - Galler maçında 90+4. dakikada attığı golle ülkesine 3 puanı getirdi.

Mücadelenin 50. dakikasında Koopmeiners ile öne geçen Hollanda, 90+2. dakikada Rhys Norrington-Davies'in golüne engel olamadı ve skora denge geldi. 90+4'te sahneye çıkan Weghorst, attığı kafa golüyle skoru 2-1'e getirdi ve Hollanda'yı galibiyete taşıdı. Bu sonucun ardından Hollanda grupta puanını 4 yaptı, Galler ise henüz puanla tanışamadı.

BURNLEY'DEN TAKIM ARKADAŞI CONNOR ROBERTS'TAN WEGHORST'A TEPKİ

90+4. dakikada attığı kafa golüyle Hollanda'yı öne geçiren Weghorst ile Burnley'den Galli takım arkadaşı Connor Roberts arasındaki diyalog ekrana yansıdı.

Haberin Devamı

Gol sonrası çalan son düdüğün ardından Weghorst'un üzerine yürüyen Roberts, takım arkadaşına; "Bunu neden Burnley'de yapmadın?" diye serzenişte bulundu. Roberts'ın sözleri sonrası şaşkına dönen Weghorst, bir süre sonra dayanamayıp arkasına döndü ve Galli oyuncuya; "Bunun Burnley ile ilgisi yok. Kapat çeneni!" şeklinde yanıt verdi.

İki futbolcu kısa süreli itişmenin ardından soyunma odalarının yolunu tuttu.

 

WEGHORST'UN GOL SEVİNCİ KARTAL MI ASLAN MI?

Galler karşısında Hollanda'nın galibiyet golünü atan Weghorst'un gol sevincinde elleriyle pençe hareketi yapması, sosyal medyada Beşiktaş'ın sembolü olan kartala bir gönderme olarak algılandı.

29 yaşındaki oyuncu maç sonrası golo sevincinin olduğu fotoğrafı paylaşıp "Aslan zamanı" yazması, Weghorst'un gol sevincinde Hollanda'nın logosunda bulunan aslanı sembolize etmeye çalıştığını ortaya çıkardı.

Beşiktaş ile Fenerbahçenin ilgilendiği Weghorst ile Burnleyden takım arkadaşı Connor Roberts arasında ilginç diyalog

WEGHORST'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Weghorst, transferiyle ilgili geçtiğimiz günlerde açıklama yapmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Burnley'e gelirken Championship’te oynamayacağım konusunda anlaşmıştık. Kulüp beni tutmak istiyor ve en kısa sürede Premier Lig’e dönmek için her şeyi deneyecekler. Gelecek sezon için Katar’daki Dünya Kupası için de yüksek seviyede performans göstermem önemli. Medyanın söylediği her şeye inanmayın. Almanya, İngiltere ve Türkiye’den teklifler var. Önce Hollanda’ya odaklanacağım ve mümkün olduğunda iyi performans göstereceğim. Sonra Burnley’de ne yapacağıma karar vereceğim."

Haberin Devamı

2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR AMA AYRILMAYI PLANLIYOR

Bu yıl Ocak ayında 14 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Wolfsburg'dan Burnley'e transfer olan Weghorst, takımının küme düşmesi sonrası transfer olma kararı verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!