Beşiktaş ikincilik aşkına sahada!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş ikincilik aşkına sahada
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2023 07:00

Fenerbahçe’nin Galatasaray’a yenilmesi, kendisinin de kalan iki maçı kazanması durumunda Süper Lig’de sezonu ikinci tamamlayacak olan siyah beyazlı ekip saat 19.00’da başlayacak karşılaşmaya mutlak galibiyet hedefi ile çıkacak.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’de son iki haftaya girerken ikincilik şansını sürdürmek isteyen Beşiktaş bugün Kasımpaşa’ya konuk olacak. Fenerbahçe’nin Galatasaray’a yenilmesi, kendisinin de kalan iki maçı kazanması durumunda Süper Lig’de sezonu ikinci tamamlayacak olan siyah beyazlı ekip zorlu Kasımpaşa deplasmanına 3 puan parolası ile çıkacak.

COLLEY CEZALI, ONUR BULUT SAKAT

Son 6 maçını kazanan, ligin ikinci yarısında sadece tek yenilgisi olan Beşiktaş’ta Omar Colley cezalı, Onur Bulut sakat olduğu gerekçesiyle forma giyemeyecek. Cenk Tosun, Vincent Aboubakar ve Arthur Masuaku ise siyah beyazlılarda kart cezası sınırında olan isimler.

KASIMPAŞA'DA DÖRT EKSİK VAR

Son üç maçını kazanan, hafta içi aldığı Alanya galibiyeti ile matematiksel olarak ligde kalmayı garantileyen Kasımpaşa ise kadro dışı bırakılan Mickael Tirpan’la sakatlıkları süren Tarkan Serbest, Ali Gholizadeh ve Mustafa Eskihellaç’tan yoksun sahaya çıkacak. İki takım arasında ligin ilk yarısında Vodafone Park’ta oynanan maçı Beşiktaş 2-1 kazanmıştı

Haberin Devamı

Beşiktaş ikincilik aşkına sahada

LİG İKİNCİLİĞİ DAHA ÇOK GELİR GETİRECEK

Beşiktaş, Fenerbahçe’yi geçip ikinci olursa rakibiyle birlikte UEFA Konferans Ligi’ne ikinci eleme turundan başlayacak. Bu nedenle lig ikinciliği sadece prestij ve bir miktar daha fazla para ödülü demek. İkinci, her takıma verilen 33.4 milyon TL sabit ücretin yanında yayın gelirinden 26.5 milyon TL alırken, üçüncü 19.9 milyon TL kazanacak. Ayrıca her galibiyet 2.3 milyon, her beraberlik 1.15 milyon TL demek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!