Beşiktaş, Hatay deplasmanına 3 eksikle gitti! Galibiyetlerine verilen iddaa oranı...

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş, Hatay deplasmanına 3 eksikle gitti Galibiyetlerine verilen iddaa oranı...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2021 08:52

Boupendza'nın golleriyle ayakta duran Hatayspor, son haftalarda kalesini gole kapatıp galibiyetler alan Beşiktaş'ı konuk ederken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Süper Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da!

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

HATAYSPOR

- Aaron Boupendza'nın sürüklediği Hatayspor, as kalecisi Munir'in kırmızı kart gördüğü maçta Gençlerbirliği'ne 3-1 kaybedip 16 maç sonunda 27 puanla yeni haftaya 6. sırada girmişti.

- Munir'in kırmızı kartı sonrası eldivenleri devralıp Süper Lig'de ilk kez boy gösteren Akın Alkan, Beşiktaş karşısında da ilk 11'de yer alacaktır.

- Aynı maçta sakatlanan stoper Jean-Claude Billong ile golcü Mame Diouf'un durumları şüpheli.

- Menemenspor'la TFF 1. Lig'de çıktığı 10 maçta 7 gole katkı (4 gol 3 asist) yapan yeni transfer Mohammed Kamara'nın da lisansı çıkartıldı. TD Ömer Erdoğan'ın kararı maç saati netleşecek.

BEŞİKTAŞ

- Son 7 maçının 6'sını kazanan ve bu galibiyetlerde kalesini gole kapatan Beşiktaş'ta Bernard Mensah ve Gökhan Töre sakatlıkları nedeniyle, Adem Ljajic ise TD Sergen Yalçın'ın kararıyla deplasman kafilesinde yer almadı.

Haberin Devamı

- Rizespor karşısında 4 gol atarak patlayan Cyle Larin, annesinin vefatı sonrası ülkesi Kamerun'a gidip geldikten sonra hemen maça çıkıp önceki performanslarını aratmayan Vincent Aboubakar takımın önemli gol silahları olmaya devam edecek.

- Sergen Yalçın'ın ayrıca, kazanan kadronun kaleciyle birlikte savunma 5'lisini değiştirmesi beklenmiyor.

- Yoğun maç trafiğine rağmen kalede Ersin Destanoğlu, sağ ve sol bekte Valentin Rosier ile Rıdvan Yılmaz, stoper bölgesinde Welinton ve Domagoj Vida forma giyecektir. 

Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

Beşiktaşlı oyuncular, Rizespor'a 4 gol atan Cyle Larin'in "en güzel" golünü seçiyor...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!