Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray transfer haberlerinde 13 Haziran günlüğü

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray transfer haberlerinde 13 Haziran günlüğü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 11:48

Beşiktaş Fenerbahçe ve Galatasaray transfer haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor. İç ve dış transfer için birçok iddianın bulunduğu 13 Haziran transfer haberlerinde, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray için yeni isimler gündeme geldi. İşte, gündemde yer alan 13 Haziran transfer haberleri

Haberin Devamı

3 büyüklerde transfer haberleri hız kesmeden devam ediyor. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'de son dakika transfer haberleri ve transfer listeleri ortaya çıkmaya başladı. Peki takımlarda transfer durumu şuan nasıl? İşte transfer haberlerinde son dakika gelişmeleri

Barçalı stoper Türkiye'yi soruşturuyor

Sarı-lacivertliler transfer bombalarını bir bir patlatıyor... Fotomaç'ın haberine göre Mehmet Ekici ve Mathieu Valbuena'nın ardından Jeremy Mathieu'nun da yakın zamanda açıklanabileceği öğrenildi. İspanyol El Mundo Deportivo'da çıkan haberlere göre Barcelona'nın tecrübeli stoperi, takım arkadaşı Arda Turan'a hem İstanbul'u hem de Fenerbahçe'yi sordu. Arda'dan olumlu referanslar alan Mathieu ardından İstanbul'da yaşayan bir yabancıdan da fikir almak istedi. Bunun için de Beşiktaşlı Adirano'yu arayarak aynı soruları yöneltti. 

Haberin Devamı

Clichy için görüşme olumlu

Kaleci dışında hemen hemen her mevkiye transfer yapmaya hazırlanan G.Saray'da sol bek için gündeme gelen Gael Clichy, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırıyor. Kariyerinin zirvesine Arsenal'da çıkan ve daha sonra Manchester City'ye transfer olan Fransız sol bekle temasa geçen G.Saray yönetimi, olumlu bir görüşme gerçekleştirdi. Sözleşmesi sona eren ve bonservisini eline alan Clichy için önemli bir ücret gözden çıkartıldı
(Skor.sozcu)

Aboubakar olmazsa İngiltere!

Sezon başında Portekiz devi Porto'dan kiralanan Vincent Aboubakar'ın bonservisini alma konusunda yaptığı girişimlerden bir türlü sonuç alamayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yarın Lorient'e uçacak. Porto ile anlaşan Orman, Fransız kulübü de 5 milyon Euro'ya ikna etmeye çalışacak. Aksilik çıkması halinde siyah-beyazlıların hedefi Swansea City'de forma giyen Fernando Llorente olacak. (Skor.sozcu)

Fenerbahçe'ye kaleci takviyesi

Fenerbahçe kalede Fabiano’dan boşalan bölge için öne çıkan aday Carlos Kameni. Ntv Spor'un haberine göre Malaga’da forma giyen deneyimli kaleciyle yapılan görüşmeler olumlu ilerliyor. Sarı-lacivertliler sözleşmeleri biten Volkan Demirel ve Hasan Ali Kaldırım ile görüşmeleri ise bu hafta sürdürecek. 

Haberin Devamı

Belhanda'da sona doğru!

Galatasaray, transferde ataklarını sıkılaştırdı. Fotomaç'ın haberine göre Sarı- kırmızılılar, Younes Belhanda için kulübü Dinamo Kiev'e yaptığı teklifini 5 milyon euro'dan son olarak 6.5 milyon euro'ya yükseltti ve cevap beklemeye geçti. Finansal Fair Play kriterleri nedeniyle mali açından sıkıntıda olan Dinamo Kiev'in sözleşmesi seneye bitecek olan Belhanda için yapılan bu teklifi kabul edebileceği belirtildi. 

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mathieu Valbuena İstanbul'da

Yeni sezona Mehmet Ekici transferiyle başlayan Fenerbahçe, ikinci imzayı Fransız yıldız Mathieu Valbuena'ya attırmaya hazırlanıyor. Sarı Lacivertlilerle prensip anlaşmasına varan 34 yaşındaki 10 numara, bugün Türkiye saatiyle 12.30'da Fransa'nın Nice şehrinden kalkan Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla İstanbul'a doğru yola çıktı. Başarılı isim yaklaşık 3 saat süren yolculuğunun ardından 15.10 sularında İstanbul'a ayak bastı.

Haberin Devamı

İmza, 17'sinden sonra

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Mathieu Valbuena ve takımı Olympique Lyon ile yaptığı görüşmeler sonucu kulübümüze transferi konusunda prensip anlaşmasına varmıştır. Resmi transfer dönemi açıldıktan sonra Mathieu Valbuena ile sözleşme imzalanacaktır." diyerek imza tarihinin de 17 Haziran'dan sonra olacağını bildirdi.

Beşiktaş Rhodolfo'yu KAP'a bildiridi

Beşiktaş, Flamengo ile anlaşmaya varan Rholdolfo'nun 1 milyon 400 bin Euro'ya transfer olduğunu KAP'a bildirdi.

Beşiktaş'ta sezonun ilk ayrılığı gerçekleşti. Brezilyalı savunmacı Luiz Rholdolfo, 1.4 milyon Euro'ya ülkesinin takımlarından Flamengo'ya transfer oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan KAP'a yapılan açıklama şöyle;

Luiz Rhodolfo Dini Gaito'nun transferi konusunda Flamengo kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.

Sözleşme fesih bedeli olarak Flamengo kulübü tarafından şirketimize 1.400.000 AVRO ödenecektir.

Oyuncunun transferi Brezilya Futbol Federasyonu'nun transfer sezonu açıldığı tarihte gerçekleşecektir.

Beşiktaş'tan Rholdofo'ya teşekkür

Beşiktaş, kulüpten ayrılan Rhodolfo'ya teşekkür mesajı yayınladı. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklama şöyle;

Beşiktaşımıza hizmet eden, son iki sezondaki şampiyonluklarımıza katkı yapan, profesyonelliği ve kişiliğiyle takdirimizi kazanan Luiz Rhodolfo ile yollarımız ayırılmıştır.

Luiz Rhodolfo’ya bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, hizmetlerinin her zaman hatırlanacağını belirtiriz.

Haberin Devamı

Beşiktaş'a rüzgar gibi kanat: Martin Rodriguez

Beşiktaş, hızı nedeniyle Usain Bolt'a benzetilen 22 yaşındaki yetenek Martin Rodriguez'i izliyor. Genç oyuncu, Cruz Azul'da 9 maçta 5 gol attı. Yeni sezonda hücum bölgesini ofansif bir kanat oyuncusuyla güçlendirecek Beşiktaş'ın listesindeki isimlerden biri daha ortaya çıktı.

Şili medyasının gündeme getirdiği ve siyah beyazlı kulislerde doğrulanan isim Meksika takımı Cruz Azul'un 22 yaşındaki yıldızı Şilili Martin Rodriguez.

Rodriguez'in en önemli özelliği hızı ve baş döndürücü çalımları. Sürati nedeniyle 'Şilili Bolt' lakabı takılan başarılı futbolcu, her 2 kanatta da forma giyebiliyor ve çok etkili bir sağ ayağa sahip. Bu sezon 9 maçta 5 gol atan Martin Rodriguez, milli takımı için de iki kez forma giydi. Son oynanan Şili - Rusya maçında, Beşiktaşlı yetkililerce de izlendi.

Rodriguez'in menajerinin aynı zamanda Talisca ve prensipte anlaşılan Titi'nin de yasal haklarını elinde bulundurması, siyah beyazlıların transferde elini güçlendiren önemli bir etken.

Süper Lig'in yeni ekibi Balta'yı bitiriyor!

Süper Lig'e yükselen Göztepe, Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Hakan Balta'nın transferi için menajeriyle görüşmelere başladı. Süper Lig'de kalıcı olmak için transfer çalışmalarını sürdüren Göztepe, Galatasaray'dan Hakan Balta'yı kadrosuna katmak istiyor.

İzmir ekibinin, Galatasaray'dan ayrılması beklenen 34 yaşındaki tecrübeli oyuncunun menajeriyle temasa geçtiği kaydedildi.Daha önce Osmanlıspor'un da transfer listesinde yer aldığı öne sürülen Hakan, geçen sezon 23 karşılaşmada 1 gol atma başarısı gösterdi.

Galatasaray'a yazıldı ama Manchester City kaptı

Premier Lig ekibi Manchester City, Meksika takımı Pachuca'nın genç kanat forveti Hirving Lozano'yu kadrosuna katmak üzere. Bu sezon Galatasaray'da Bruma'nın yerine transfer edilecekler listesinde adı geçen ve birçok haberde Sarı Kırmızılılar'la adı anılan Hirving Lozano'yu, Manchester City kadrosuna katıyor.

Skysports'ta yer alan habere göre; iki sezonda 69 lig maçında 22 gol atarak kendisini kanıtlayan 21 yaşındaki Lozano, City'le sözleşme imzaladıktan sonra iki sezonluğuna Hollanda takımlarından PSV'ye kiralanacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!