Beşiktaş Galatasaray derbisi öncesi Vodafone Park’ta son durum

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Galatasaray derbisi öncesi Vodafone Park’ta son durum
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2021 11:49

İki gündür İstanbul’da etkisini arttıran kar yağışı, bu akşam Beşiktaş-Galatasaray derbisine ev sahipliği yapacak olan Vodafone Park’ta da devam ediyor.

Haberin Devamı

Süper Lig’in 19. haftasında Beşiktaş, bu akşam sahasında Galatasaray’ı konuk edecek. Derbi öncesi ise gözler havanın son durumunda olacak. İki gündür İstanbul’da etkisini arttırarak devam eden kar yağışı, sabah saatlerinde maçın oynayacağı Vodafone Park ve etrafında da hakim durumda.

Maç saatine kadar etkisini sürdürmesi beklenen kar yağışının, meteorolojiden alınan son verilere göre akşam saatlerinde ise durması bekleniyor.

Zemin için çalışmalar gece boyu sürdü

Derbi saatinde zeminde sıkıntı yaşanmaması için stat görevlileri gece boyu mesai yaptı. Hibrit çim ve alttan ısıtma özelliği olan Vodafone Park’ta gece boyu zeminin kardan etkilenmemesi için çeşitli işlemler yapıldığı öğrenildi.

Derbi öncesi gözler havanın son durumunda olacak. İki gündür İstanbul’da etkisini arttırarak devam eden kar yağışı, maçın oynayacağı Vodafone Park ve etrafında da etkisini gösteriyor.

Haberin Devamı

Akşam saatlerinde etkisini azaltması bekleniyor

Maç saatine kadar etkisini sürdürmesi beklenen kar yağışının, meteorolojiden alınan son verilere göre akşam saatlerinde ise etkisini azaltması bekleniyor.

Mücadele öncesinde eşgüdüm toplantıları yapıldı. İki kulüp temsilcileri ve TFF heyetinin katıldığı toplantıda, hava koşullarına göre iki takımın giyeceği formalar belirlendi.

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" SADECE Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!