Beşiktaş'ta flaş karar! Loris Karius...

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta flaş karar Loris Karius...
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2019 13:44

Beşiktaş'taki performansıyla istikrarsız bir görüntü ortaya koyan Alman kaleci, yönetimi de kızdırdı. Siyah-Beyazlılar'ın, takım ligde sezonu Şampiyonlar Ligi potasında kapatamazsa Karius'u göndermek için formül arayışına gireceği konuşuluyor.

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlılar'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'dan zorunlu satın alma opsiyonuyla 2 yıllığına kiraladığı Loris Karius, Beşiktaş'ta sergilediği performansla istikrar sorunu yaşamaya devam ediyor. Son olarak önceki gün Kayserispor'la oynanan mücadelede kalesinde 2 gol birden gören Alman file bekçisine Beşiktaş taraftarından büyük tepki geldi. Spor Toto Süper Lig'de görev yaptığı 20 maçta kalesinde 25 gol gören ve sadece 5 mücadelede kalesini kapatmayı başaran Karius'un bu durumundan dolayı yönetimin de rahatsız olduğu öğrenildi.

BEDELİ 8 MİLYON EURO!
Siyah-Beyazlılar'ın, takımın sezonu Şampiyonlar Ligi potasında tamamlayamaması halinde Karius'la yollarını ayırabileceği konuşuluyor. Sözleşmesinde 8 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu bulunan Karius için Beşiktaş'ın Liverpool'a 2020 yılının Haziran ayına kadar bu parayı ödemesi gerekiyor. Yönetimin, olumlu senaryoya ek olarak olumsuz durumu da düşünüp Karius konusunda formül arayışlarına şimdiden başladığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!