Beşiktaş Sompo Japan Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? - Basketbol Ligi Final Serisi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Sompo Japan Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak - Basketbol Ligi Final Serisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 18:38

Beşiktaş Sompo Japan Fenerbahçe maçı bu hafta oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmaya sahne olacak. Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-Off Turu Final serisi üçüncü maçında Beşiktaş Sompo Japan kendi evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Fenerbahçe, oynanan ilk maçı kazanarak seride durumu 2-0'a getirmişti. Fenerbahçe bu hafta Beşiktaş'ı yendiği takdirde Basketbol Ligi'nin şampiyonu olacak. Tüm basketbolseverler maçın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Maçın yayın bilgileri açıklandı. Peki, Beşiktaş Sompo Japan Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Beşiktaş ile Fenerbahçe Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-Off Turu Final serisi maçında 3. kez karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe sahasında aldığı galibiyetlerle seride 2-0 üstün durumda. Spor severler Beşiktaş Fenerbahçe maçı öncesinde karşılaşmanın hangi kanalda saat kaçta ve ne zaman oynanacağını merak ediyorlardı. Karşılaşmanın canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Beşiktaş Fenerbahçe basketbol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Fenerbahçe maçı 14 Haziran Çarşamba akşamı saat 20:00'da oynanacak. Karşılaşma beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Obradovic:"Beşiktaş, her zaman sonuna kadar mücadele eden bir takım olduğunu bugün de gösterdi"

Haberin Devamı

Sarıca: "Fenerbahçe saha avantajını iyi kullanarak iki maçta da galip geldi"

Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-Off Turu Final serisi ikinci maçında Fenerbahçe, Beşiktaş Sompo Japan’ı 83-74 mağlup etti. Karşılaşma sonrasın düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunann Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Çok zorlu bir maç oldu. Beşiktaş, her zaman sonuna kadar mücadele eden bir takım olduğunu bugün de gösterdi. İlk maçtan sonra savunma açısından bazı şeyleri değiştirmemiz gerekiyordu. Bunu denedik ve ilk müsabakaya göre savunmada daha agresiftik. Önemli olan 40 dakika boyunca böyle oynamak" dedi.

Sarı-lacivertli ekibin bu sezon çok fazla maça çıktığını dile getiren Obradovic, "Bugünkü sanırım 76. karşılaşmaydı. Oynama şeklimizden gurur duyuyorum. Kenardan daha fazla katkı almamız gerekiyordu. Bugün oynayan herkes katkıda bulundu. Şu an seride 2-0 öndeyiz ve Akatlar’a gideceğiz. Rakibimiz de kalpten, çok güzel oynadı. Onları tebrik ediyorum" diye konuştu.

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Ufuk Sarıca ise "İlk maça benzer bir müsabaka oldu. Maça yine iyi başladık ama devre sonuna daha az bir farkla geride girdik. Serinin kolay geçmeyeceğini gösterdik. Maçın her döneminde onlara reaksiyon gösterip karşılığını verdik. Fenerbahçe’nin oyunu değiştirecek çok oyuncusu var fakat biz de onlardan geri kalmadığımızı gösterdik. Üçüncü periyotta yanlış kararlarımız vardı. Belki sabırla devam etsek maçın sonu farklı olurdu. Fenerbahçe saha avantajını iyi kullanarak iki maçta da galip geldi. Biz de bu avantajı kendi salonumuzda değerlendirmek istiyoruz. En büyük arzumuz, üçüncü maçı kazanmak olacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!