Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2021 21:58

Beşiktaş, Süper Lig'in 3. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Sezonun ilk maçında Çaykur Rizespor'u mağlup eden Beşiktaş, ikinci haftada Gaziantep deplasmanında 0-0 berabere kaldı. Gaziantep'i yenerek sezona başlayan Fatih Karagümrük'ün ikinci haftada Çaykur Rizespor'la oynadığı maç ise golsüz sona erdi. Peki, Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haberin Devamı

Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı için nefesler tutuldu. İki takım arasında geçen sezon oynanan son maçı Vodafone Park'ta Fatih Karagümrük 2-1 kazanmıştı. İşte, Beşiktaş Fatih Karagümrük maçından son gelişmeler...

Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı 28 Ağustos'ta yapılacak. Vodafone Park'ta 21.45'te başlayacak mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Geçen hafta oynanan Gaziantep maçında aniden yere yığılan ve sonrasında da hastaneye kaldırılan Fabrice N'Sakala oynanacak mücadelede forma giyemeyecek.

Tedavisi evinde devam eden siyah-beyazlı oyuncunun milli takım arasının ardından antrenmanlara başlaması bekleniyor.

Francesco Farioli'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Fatih Karagümrük, ligin ilk 2 haftasında hanesine 4 puan yazdırdı. İlk müsabakasında Gaziantep'i 3-2 yenen kırmızı-siyahlı ekip, ikinci maçında ise Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Aynı puana sahip son şampiyon Beşiktaş ise ilk maçında Çaykur Rizespor'u 3-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı takımın ikinci haftada Gaziantep ile oynadığı müsabaka ise 0-0 sonuçlandı.

Fatih Karagümrük'te sakatlığı bulunan İtalyan futbolcu Fabio Borini, karşılaşmada forma giyemeyecek.

 

 

BAKMADAN GEÇME!