Beşiktaş, Ankara'ya 5 eksikle gitti! Ankaragücü karşısında galibiyetlerine iddaa'da...

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş, Ankaraya 5 eksikle gitti Ankaragücü karşısında galibiyetlerine iddaada...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2020 08:52

Son haftalarda formunu yukarı çeken ve bizlere gollü galibiyetler izlettiren Beşiktaş, Ankara'da Ankaragücü'ne konuk olurken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Süper Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da!

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

ANKARAGÜCÜ

- Fuat Çapa sonrası yola Mustafa Dalcı ile devam eden Ankaragücü, son 3 maçtan 7 puan çıkartıp ligin son sırasından averajla da olsa kurtuldu.

- Kadro dışı bırakılan Alper Potuk henüz affedilmedi, Michal Pazdan ve Assane Diousse sakat. Resmi olarak açıklanmasa da Idriz Voca'nın da koronavirüs karantinasında olduğunu belirtebiliriz.

- Özellikle son 2 maçta Emre Güral'ın hücum merkezindeki fizik gücünden, top saklamasından faydalanıyorlar; kanatlardan Saba Lobjanidze ve Endri Cekici ile gol arıyorlar.

- Sol bekte görmeye alıştığımız Tiago Pinto orta alana geçti, sol bek ise Atila Turan'a emanet.

BEŞİKTAŞ

- Son 5 lig maçından 12 puan çıkartan Beşiktaş ise Ankara'ya 5 eksikle gitti.

- TD Sergen Yalçın'ın kararıyla kadroya alınmayan Ajdin Hasic ve Erdoğan Kaya'nın yanı sıra, sakatlıkları devam eden Gökhan Töre ve Adem Ljajic ile koronavirüs karantinasındaki Utku Yuvakuran deplasman kafilesinde yer almadı.

Haberin Devamı

- Sarı kart cezası sona eren Valentin Rosier yeniden forma giyebilecek, Necip Uysal'ın yerine sağ beke geri dönmesi bekleniyor.

- 8 lig maçında 4 asistle oynayan Rachid Ghezzal, 10 lig maçında 8 gol atan Vincent Aboubakar takımda gole yatkın kimlikleriyle öne çıkan isimler.

"Hoş geldin bonusu" Misli.com'da! Hemen üye ol...

Beşiktaşlı Rachid Ghezzal'in Lyon günlerinden! Montpellier'e müthiş bir frikik golü...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!