Bayern Münih Real Madrid maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? - Şampiyonlar Ligi çeyrek final

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih Real Madrid maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak - Şampiyonlar Ligi çeyrek final
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 20:53

Bayern Münih Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kaliteli bir karşılaşmaya sahne olacak. Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşması ilk maçında bu akşam Bayern Münih kendi evinde İspanyol dev Real Madrid'i ağırlayacak. Tüm futbolseverler karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Bayern Münih Real Madrid maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? İşte detaylar.

Haberin Devamı

Bayern Münih Real Madrid maçı bu akşam nefes kesecek bir mücadeleye sahne olacak. Şampiyonlar Ligi'nde nefes kesecek mücadele bu akşam sahne alacak. Dün akşam yaşanan bombalama olayının ardından Almanya alarma geçti. Peki Bayern Münih Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Bayern Münih Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Bayern Münih Real Madrid maçı bu akşam saat 21:45'te başlayacak. Mücadele Tivibu Spor 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak

Almanya'da dün gece yaşananlar..

Borussia Dortmund futbol takımının AS Monaco ile oynayacağıŞampiyonlar Ligi maçından hemen önce takım otobüsünepatlayıcılarla yapılan saldırı sonucu defans oyuncusu MarcBartra yaralanırken, yerel medya Alman güvenlik birimlerinin İslamcı militanların saldırıyla bağlantılarını araştırdığınıaçıkladı.    

Haberin Devamı

Alman polisi dün yaptığı açıklamada, saldırının arkasındakimin olduğunun bilinmediğini söylerken; takımın kaldığı otelinyakınlarında akşam saat 1915 sıralarında üç patlamanın olduğunuve takım otobüsünün hedef alındığını belirtti.     Yetkililer patlamanın olduğu bölgede bir mektup bulunduğunusöylerken, Sueddeutsche Zeitung gazetesi mektupta saldırınınAlman ordusunun Suriye'de İslam Devleti'ne yönelik yaptığı keşifuçuşlarına bir cevap olduğunun belirtildiğini duyurdu.   

Gazetede ayrıca bu mektubun saldırıyı gerçekleştirenlertarafından Alman yetkilileri yanlış yönlendirme girişimiolabileceği de belirtildi.    

Dortmund polis şefi Gregor Lange dün gece düzenlediği basıntoplantısında, "Bu aşamada saldırının asıl amacının ne olduğu net değil" dedi.    

Lange, takım otobüsünün stadyuma gitmek üzere oteldenayrılırken bilerek hedef alındığını düşündüklerini belirtti. Alman Bild gazetesi, patlayıcıların otobüsün geçtiği sokaktabir çalılığa bırakıldığını duyururken, bu bilgi için herhangibir kaynak göstermedi. Bir polis sözcüsü erken saatlerde yaptığıaçıklamada "patlayıcıların otobüsün dışına bırakıldığını"belirtti.     Otobüsün camları kırılsa da hasar sınırlı kaldı.    

Dortmund polisi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "İlkincelemelerin ardından, bunun ciddi patlayıcılarla yapılan birsaldırı olduğunu düşünüyoruz" dedi.    

Haberin Devamı

Borussia Dortmund sözcüsü, yaralanan oyuncu Bartra'nın sağbileğindeki kırık bir kemik ve kolundaki bir şarapnelden dolayıameliyat edildiğini açıkladı.      

BAKMADAN GEÇME!