Bayern Münih Paris Saint Germain maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih Paris Saint Germain maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 09:24

Bayern Münih Paris Saint Germain maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Bayern Münih bu akşam kendi sahasında Fransız devi Paris Saint Germain'i konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile Paris Saint-Germain arasında oynanacak müsabakada Cüneyt Çakır görev alacak. Karşılaşma öncesinde maçın canlı yayın bilgileri merak ediliyordu. Mücadelenin canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki, Bayern Münih Paris Saint Germain maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Bayern Münih Paris Saint Germain maçı ile bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dolu bir mücadele sahne alacak. Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan bu dev mücadeleyi Türk hakem Cüneyt Çakır ve ekibi yönetecek. Spor severler karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini de merak ediyorlardı. Yayın bilgileri açıklandı. Peki Bayern Münih Paris Saint Germain Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçları salı ve çarşamba akşamı oynanacak maçlarla tamamlanacak. Salı akşamı A, B, C ve D gruplarında mücadele eden takımlar son karşılaşmalarını oynayacak. Gecenin en önemli maçında Alman temsilcisi Bayern Münih, Fransa ekibi Paris St. Germain ile oynayacak. Kadrosunda Neymar, Cavani, Draxler, Mbappe, Daniel Alves ve di Maria gibi yıldızları bulunduran Paris St. Germain'ı konuk edecek olan B. Münih, ilk maçtaki rövanşı almak istiyor. İki takım arasında Paris'te oynanan ilk maçı Fransa ekibi 3-0 kazanmıştı. Bayern Münih şimdi hem rövanşı almak hem de lider olma hesapları yapıyor. B Grubu'nda Paris St. Germain beş maçta beş galibiyet alarak 15 puanla lider. İkinci sıradaki B. Münih'in ise 12 puanı bulunuyor.

Haberin Devamı

Bayern Münih Paris Saint Germain Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Bayern Münih Paris Saint Germain Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat 22:45'te başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak

UEFA'dan Cüneyt Çakır'a görev. Cüneyt Çakır, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile Paris Saint-Germain arasında oynanacak müsabakada görev alacak. FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, UEFA Şampiyonlar Ligi 6. haftasında Almanya'nın Bayern Münih takımıyla Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain arasında 5 Aralık Salı günü oynanacak maçı yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Almanya'nın Münih şehrindeki Allianz Arena'da TSİ 22.45'te başlayacak B Grubu müsabakasında, Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mustafa Emre Eyisoy'un dördüncü hakem olacağı karşılaşmada, Hüseyin Göçek ile Barış Şimşek ilave yardımcı hakemlik görevlerinde bulunacak.

BAKMADAN GEÇME!