Basketbol Milli Takımları'na yeni sponsor

Güncelleme Tarihi:

Basketbol Milli Takımlarına yeni sponsor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2026 16:26

Pınar Süt, Basketbol Milli Takımları yeni resmi sponsoru oldu.

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
Haberin Devamı

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, konuya ilişkin şunları söyledi:

“Pınar Süt’ün, Milli Takımlarımızın resmi sponsorları arasına katılmasından mutluluk duyuyoruz. Sporun sürdürülebilir gelişiminde sorumluluk bilinciyle hareket eden markaların katkısı büyük önem taşıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum.”

Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı ise Türkiye Basketbol Milli Takımları sponsorluğundan dolayı büyük bir heyecan duyduklarını, Türkiye adına kazandıkları büyük başarılarla dünyanın dört bir yanında Türkiye’nin adını duyuran basketbolcuların her zaman için yanlarında olduklarını söyledi.

Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’na Yaşar Holding Onursal Başkanı Merhum Selçuk Yaşar’ın 'Yaşamı Hatıraları Öğütleri' isimli kitabını hediye etti.

 

BAKMADAN GEÇME!