Başakşehir'den transferde Aaron Boupendza hamlesi!

Güncelleme Tarihi:

Başakşehirden transferde Aaron Boupendza hamlesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2021 23:54

Medipol Başakşehir yönetimi, bugün oynanan müsabakadan sonra Hataysporlu yetkililere Aaron Boupendza için sözlü teklifte bulundu. Turuncu-lacivertliler, 24 yaşındaki oyuncunun transferini gerçekleştirme adına 6 milyon Euro+2 oyuncu verebileceklerini iletti. Ancak Hatay cephesinin cevabı 10 milyon Euro oldu.

Haberin Devamı

Süper Lig'de transfer döneminin bitmesine günler kala Başakşehir cephesinden sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Turuncu-lacivertliler, bugün 5-1 yenildikleri

Hatayspor'un golcü oyuncusu Boupendza'ya talip oldu. Ligde 19 maçta 15 gole ulaşan başarılı oyuncu için müsabakanın ardından Hataysporlu yetkililere sözlü teklifte bulunan Başakşehir yönetimi, 6 milyon Euro+2 oyuncu verdi.

Ancak Hatayspor, Gabonlu futbolcu için 10 milyon Euro talep etti.

10 MİLYON EURO İSTİYORUZ

Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Atakaş Hatayspor'un Medipol Başakşehir'i deplasmanda 5-1 yendiği maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Medipol Başakşehir filelerini 2 kez sarsarak ligde 15 gole ulaşan Boupendza'ya yurt dışından teklifler olduğunu aktaran Lütfü Savaş, "Boupendza, 5 milyon 250 bin avroyu gördü. Biri Rusya'dan diğeri de İtalya'dan teklifler oldu ama satmadık. Çok teknik, güçlü ve hızlı bir oyuncu. Bu futbolcunun bize maliyeti çok uyguna geldi ama değerini bulmadan satmayı düşünmüyoruz. Kendisini 10 milyon avrodan aşağı satmayı düşünmüyoruz." diye konuştu.

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir maçını kazandıkları için mutlu olduğunu dile getiren Savaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Buradan 5-1'lik galibiyetle dönen takımımızı tebrik ediyorum. Medipol Başakşehir'i de tebrik ediyorum. Çok centilmence bir maç oldu. Süper Lig'i tatlandırmaya geldiğimizi söylemiştik. Centilmence mücadelemize devam edeceğiz. Bugüne kadar Hatayspor olarak hep futbolu daha güzel ve ahenkli bir hale getirmeye çalıştık. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Genç futbolcuları keşfedip dünya futboluna sunmaya çalışacağız. Bundan sonraki maçlarda hem kendi takımımıza hem de Medipol Başakşehir'e başarılar diliyorum. Aldığımız sonuçtan dolayı mutluyuz. İstanbul'dan 5-1'lik galibiyetle dönüyoruz. Hem teknik ekibimizi hem de futbolcularımızı tebrik ediyorum."

Ligin 23. haftasında 2 Şubat Salı günü Fenerbahçe'yi konuk edeceklerini hatırlatan Lütfü Savaş, "İnşallah Fenerbahçe maçında da Hatayspor'un Süper Lig'e renk kattığını göstermek istiyoruz. Maç inşallah güzel geçer ve Hatayspor hak ederek kazanır. Ligin ilk yarısında buradaki maç 0-0 sonuçlanmıştı. Dokuz kişiyle müsabakayı tamamlamıştık. Fenerbahçe de saygı duyulacak güçlü bir takım. Ancak her takımla başa baş oynayacak güce sahibiz." şeklinde görüş belirtti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!