Başakşehir tur için Atina'da! iddaa'da öne çıkan...

Güncelleme Tarihi:

Başakşehir tur için Atinada iddaada öne çıkan...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2019 03:45

Masouras'ın golüyle İstanbul'dan 1-0'lık avantajla dönen Olympiakos karşısında Başakşehir'in var mı? Takımlardan son haberlere ve iddaa'da öne çıkan tercihlere göz atalım...

Haberin Devamı

OLYMPIAKOS - BAŞAKŞEHİR

- Başakşehir, Atina'ya umutlu gitti ama İrfan Can Kahveci, Chedjou ve teknik patron Okan Buruk'tan rövanş maçında faydalanamayacak.

- Maç içerisinde İrfan Can, maç sonunda da Chedjou ve Okan Buruk kırmızı kart gördü ve bu karşılaşmada takımlarını yalnız bırakacaklar.

- İlk maçın sonunda Buruk'un yerine basın toplantısına katılan antrenör İrfan Saraloğlu'nun takımın başında sahaya çıkması bekleniyor.

- Fenerbahçe ile olan sözleşmesini uzatmayıp Olympiakos'a transfer olan Valbuena, Masouras'ın golünde asisti yapan isimdi.

- Turu geçen takım, Şampiyonlar Ligi play-off'unda ise Krasnodar-Porto eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. O eşleşmenin ilk maçını Porto, Rusya'da 1-0 kazanıp avantaj elde etmişti...

MİSLİ.COM ÜYELERİ OLYMPIAKOS TARAFINDA!

Haberin Devamı

Bu karşılaşmaya Misli.com üzerinden iddaa oynayan üyelerin büyük bir çoğunluğu Olympiakos galibiyetine yoğunlaşmış durumda... 

Yunan ekibe iddaa'da 1,65 oran belirlendi ve oynanma yüzdesi %63 olarak dikkat çekiyor!

Başakşehir'in turu geçmesi için yeterli olabilecek skorlardan biri olan "1-2" tercihinin oranı 11,00 ve MBS1 olan bu seçeneğin sürpriz kuponlarda yer aldığını görüyoruz.

misli.com iOS ve Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!