Son dakika haberi: Başakşehir maçında olay! Gözaltına alındılar...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika haberi: Başakşehir maçında olay Gözaltına alındılar...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2019 22:24

Roma forması giyen Lorenzo Pellegrini, Başakşehir tribünlerinden atılan yabancı maddenin alnına isabet etmesi sebebiyle hafif yaralandı.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 5. hafta maçında temsilcimiz Medipol Başakşehir ile Roma karşı karşıya geldi.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ikinci yarısına yaşanan gerginlikler damga vurdu.

Müsabakanın 53. dakikasında, Başakşehir tribünlerinden atılan bir yabancı madde, Roma forması giyen Lorenzo Pellegrini'ye isabet etti.

Korner kullanmak üzere olan İtalyan futbolcu, isabet eden yabancı madde sebebiyle yaralandı. Alnı açılan deneyimli oyuncunun kanaması olduğu görüldü.

Yaşanan bu gelişmenin ardından UEFA yetkilisiyle konuşan maçın hakemi Ovidiu Hategan, stadyumda anons yaptırdı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Lorenzo Pellegrini’nin yaralanması ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden açıklama yapıldı. Açıklamada, olayla ilgili 2 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Haberin Devamı

Başakşehir- Roma arasında oynanan maçta Pellegrini’nin yaralandığı olayla ilgili maçın durması sonucu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından inceleme başlatıldı.

Çalışmalar sonucunda sahaya yabancı madde attığı belirlenen Y.Y. (37) ve M.A.(32) adlı iki kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerden Y.Y’nin kasten yaralama ve sahtecilik suçundan sabıka kaydı olduğu belirlenirken, her 2 şüpheli hakkında da 6222 Sayılı Kanun’a muhalefetten adli işlem yapıldı. Olayla ilgili çalışma sürüyor.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, 3-0'lık mağlubiyeti yorumladı...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!