Barcelona Athletic Bilbao maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Barcelona Athletic Bilbao maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2020 19:22

Barcelona Athletic Bilbao maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? La Liga'nın 31. haftasında Barcelona, Athletic Bilbao'yu konuk ediyor. Ev sahibi ekip, topladığı 65 puanla haftaya ikinci sırada giriyor. Athletic Bilbao ise 42 puanla dokuzuncu sırada yer alıyor. İspanya'da Barcelona ve Real Madrid arasında geçen şampiyonluk mücadelesinde iki takımın aynı puana sahip yarışı nefes kesiyor. İşte, maça dair ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Barcelona'da sakatlıkları bulunan Ousmane Dembele, Sergi Roberto, Frenkie De Jong'un yanı sıra sarı kart cezalısı Sergio Busquets karşılaşmada forma giyemeyecek. Konuk ekipte ise tek eksik sarı kart cezalısı Berchiche.

Sevilla karşısında alınan beraberliğin ve Real Madrid'in maçını kazanmasının ardından ikinciliğe düşen Barcelona, daha fazla puan kaybı yaşamak istemiyor.

Aranın ardından oynadığı 3 maçta da mağlup olmayan Athletic Bilbao'nun sezon genelindeki deplasman performansı hiç iç açıcı değil.

Barcelona Athletic Bilbao maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Barcelona Athletic Bilbao maçı bu akşam saat 23:00'da başlayacak. Mücadele Spor Smart ve Misli.com'dan canlı olarak yayınlanacak.

 

Haberin Devamı

Karşılaşma sırasında Misli.com üzerinden CANLI İDDAA da oynayabileceksiniz!

Aşağıdaki görsele tıklamanız yeterli olacak...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!